ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ήμασταν soft στην άμυνα και βιαστικοί στην επίθεση"

Μπαρτζώκας: "Ήμασταν soft στην άμυνα και βιαστικοί στην επίθεση"
EUROKINISSI

Εντελώς έξω από το πλάνο του, είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είχε ένταση στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση, δεν είχε πειθαρχία για να ακολουθήσει το πλάνο απέναντι στους ψηλούς και τους κοντούς της Άλμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ την Άλμπα, έπαιξε πραγματικά καλά. Έπαιξε με αυτοπεποίθηση και είχε κίνητρο απέναντί μας. Κάναμε πολύ, πολύ κακό παιχνίδι στην άμυνα και όχι μόνο στο β' μέρος, αλλά και στο πρώτο. Ήμασταν εντελώς έξω από το πλάνο μας για μία ομάδα που έχει ψηλούς δημιουργούς και γκαρντ που κινούνται άψογα μακριά από την μπάλα. Ήμασταν soft στην άμυνα και βιαστικοί στην επίθεση, δεν είχαμε υπομονή.

Όταν σταματήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε μετά από μία πάσα ή ακόμη και χωρίς πάσα, μας τιμώρησαν στον αιφνιδιασμό. Αν είχαμε ρεκόρ 11-1 και εκτός έδρας, θα ήμασταν πρωταθλητές στο NBA. Η EuroLeague είναι δύσκολη, είδατε πως έπαιξε η Άλμπα, κέρδισε πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι για το ρεκόρ μας, αλλά έχουμε άλλα πέντε ματς για να προκριθούμε στα playoffs που θα είναι μία επιτυχία για εμάς. Απόψε κάναμε κακή εμφάνιση. Δεν μπορώ να ξεχωρίζω τους αγώνες εντός και εκτός έδρας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ