ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για περιστατικό με Ντόρσεϊ: "Δεν έχω να απαντήσω κάτι, αυτό είναι gossip"

Μπαρτζώκας για περιστατικό με Ντόρσεϊ: "Δεν έχω να απαντήσω κάτι, αυτό είναι gossip"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για τον έντονο διάλογο που είχε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι με το Περιστέρι απαντώντας πως αυτή η συζήτηση είναι gossip.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου (79-67) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα playoffs της Stoiximan Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του, αλλά κι έναν έντονο διάλογο με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη διάρκεια της τρίτης περιόδου.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής των ερυθρόλευκων ρωτήθηκε για το περιστατικό, αρχικά μειδίασε και στη συνέχεια απάντησε: "Αυτό είναι gossip. Πρέπει να μιλάμε μόνο για το μπάσκετ. Το τι σχέσεις έχω εγώ με τους παίκτες, τι τους λέω εγώ στα αποδυτήρια και τον πάγκο, με όλο τον σεβασμό... Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Αν έγινε κάτι αντιληπτό, μπορείτε να το σχολιάσετε εσείς. Πολύ ευχαρίστως".

Ενώ, όσον αφορά στο παιχνίδι είπε: "Αντικειμενικά ήμασταν θλιβεροί. Καταλαβαίνω απόλυτα το άδειασμα μετά από μια τέτοια διοργάνωση και ό,τι έγινε εκεί. Υπάρχει πάντα ένα άδειασμα. Σέβομαι απόλυτα αυτό, η προσπάθειά μας όμως ήταν απογοητευτική. Σήμερα περπατάγαμε, γιατί αυτό έγινε. Αυτό είχε να κάνει με την έλλειψη κινήτρου. Ήταν πνευματικό το θέμα, γιατί σωματικά είμαστε καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ