ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για Κάναν: "Παραπονέθηκε για τον χρόνο του, ακόμη και στην ανακοίνωσή του που είπε ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς"

Μπαρτζώκας για Κάναν: "Παραπονέθηκε για τον χρόνο του, ακόμη και στην ανακοίνωσή του που είπε ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο του σεμιναρίου των προπονητών της EuroLeague, έκανε αναφορά στον Αϊζέια Κάναν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ομιλητής στο σεμινάριο των προπονητών της EuroLeague και σε αυτό το πλαίσιο έκανε αναφορά στο μήνυμα που δημοσίευσε ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο Κάναν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων "έδωσα όσα είχα, όταν μου το επέτρεψαν".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο σεμινάριο προπονητών της EuroLeague και σχολίασε την ανάρτηση του Κάναν.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:

"Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε 'είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είπε.

Στην ανακοίνωση όταν έφυγε τόνισε ότι 'έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν'. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ