EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά, αλλά δεν έχω παράπονο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Στα χαμηλά ποσοστό ευστοχίας στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, όχι όμως και από τον τρόπο εκτέλεσης των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων εξήγησε πως δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει και δεύτερο ομάδα που "καιγόταν" για το αποτέλεσμα μέσα σε τρία βράδια, δήλωσε όμως πως θέλει να δει τους Πειραιώτες να κλείνουν τη χρονιά, απέναντι στη Χίμκι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τη νίκη. Εμείς μετά από τν αναμέτρηση με τη Βαλένθια κληθήκαμε να δώσουμε έναν ακόμη αγώνα κόντρα σε ομάδα για την οποία το ματς ήταν τελικός. Έπρεπε να βρούμε κίνητρο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά μας, ωστόσο, θα έπρεπε να εκτελέσουμε καλύτερα. Χάσαμε πολλές προσπάθειες κάτω από το καλάθι, κάποιες φορές υπό τον φόβο της παρουσίας του Ταβάρες και κάποιες χωρίς την παρουσία του. Έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά.

Επίσης, δημιουργήσαμε κάποια ανοικτά σημεία και χάσαμε τα περισσότερα σουτ. Πρέπει να σουτάρεις με πολύ καλύτερα ποσοστά για να μπορέσεις να κερδίσεις εδώ. Από την προσπάθεια, πάντως, δεν έχω παράπονο. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Παρασκευή κόντρα στη Χίμκι στον γήπεδό μας και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ