STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αισιόδοξος για τη συνέχεια"

Μπαρτζώκας: "Αισιόδοξος για τη συνέχεια"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του

Ο προπονητής του Πανιωνίου, μπορεί να ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που πήραν μια μεγάλη σε σημασία νίκη, ωστόσο δεν μπορούσε να ξεχάσει κάποια λάθη που έγιναν και παραλίγο να αποβούν μοιραία.

"Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί εδώ μέσα με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση. Σήμερα κάναμε δύο μεγάλα λάθη. Το πρώτο ήταν ότι η ζώνη του Ηλυσιακού για 30 λεπτά μας χάλασε το μυαλό", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

" Χάσαμε την ταχύτητά μας σε αντίθεση με το μαν του μαν στο ξεκίνημα που ήμασταν πολύ καλοί. Δεν βρήκαμε σουτ με ρυθμό παρά μόνο στο τέλος. Το δεύτερο ήταν το overhelping. Δίναμε πολλές βοήθειες εκεί που δεν έπρεπε με αποτέλεσμα από επιθετικά ριμπάουντ και αδράνειες να δώσουμε ελεύθερα σουτ σε έναν μεγάλο σκόρερ όπως ο Μπάξτερ.

Είναι απαράδεκτο αυτό για ομάδα με υψηλούς στόχους. Δεν μπορείς να πάρεις διαφορές εύκολα από τον Ηλυσιακό γιατί έχει μια πολύ έμπειρη τετράδα γκαρντ (Καρύδας, Χατζής, Κυρίτσης, Μπάξτερ) που διαχειρίζεται έξυπνα το ματς. Έστω και έτσι πάντως πήραμε μια μεγάλη νίκη και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια γιατί πλέον έχει ανοίξει το ρόστερ μας και όλοι μπορούν να βοηθήσουν".

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε: "Ήταν κρίσιμο ματς και έπρεπε να κερδίσουμε γιατί παίζουμε εντός έδρας. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Τώρα από τη Δευτέρα σκεφτόμαστε το Περιστέρι από το οποίο είχαμε χάσει εδώ στον πρώτο γύρο. Έχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Φλεβαράκης: "Μας μένει η πικρή γεύση"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν στενοχωρημένος από την εξέλιξη που είχε ο αγώνας, καθώς η ομάδα του πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε: "Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που ίσως παίζει το καλύτερο μπάσκετ μετά τις δύο πρώτες.

Τελευταία μάλιστα με τις αλλαγές έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Εμείς κυνηγάμε τη νίκη οπουδήποτε. Είναι σημαντικό για ομάδα που παλεύει για παραμονή. Όμως οι ψηλοί μας σήμερα δεν μπήκαν στο πνεύμα του ματς και ο Κόβιλ μας δημιούργησε προβλήματα.

Μαζέψαμε το ματς με τη ζώνη και στο τέλος ήμασταν κοντά, όμως ο Αντερσον έβαλε δύο μεγάλα σουτ και χάσαμε. Μας μένει αυτή η πικρή γεύση στο τέλος αφού δείχνουμε ότι χτυπάμε όλα τα ματς. Ακολουθεί κρίσιμο ματς με τον Ίκαρο και ελπίζω να παραμείνουμε".

Τέλος, ο Καπινιάρης υπογράμμισε: " Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε καλά αλλά ισορροπήσαμε. Τελικά δεν τα καταφέραμε και πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον Ίκαρο. Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα και πιστεύω να μπορέσουμε να σωθούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ