EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 2 της σειράς

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το Game 2 της σειράς
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς των playoffs, ψάχνοντας για το δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός έχει μία αποστολή απόψε (26/4). Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στο Game 2 των playoffs της EuroLeague στο Παλαού Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας για ένα ακόμα μπρέικ στην Βαρκελώνη.

Οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 νίκες χάρη στην νίκη τους στο Game 1 και θα ήθελαν πάρα πολύ να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα για να γίνουν το ξεκάθαρο αφεντικό της σειράς, την ίδια στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον ασθενή Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεβ. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τους Τούρκους να προηγούνται με 1-0 χάρη στο μπρέικ που έκαναν στο Game 1, αλλά να έχουν χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή των Σκότι Γουίλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλι και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ