ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ερωτηματικό ο Νικολάς Λαπροβίτολα εν όψει Παναθηναϊκού

Μπαρτσελόνα: Ερωτηματικό ο Νικολάς Λαπροβίτολα εν όψει Παναθηναϊκού
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα παραμένει στα "πιτς" λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30) για την EuroLeague.

Το "ευ ζην" της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Νικολάς Λαπροβίτολα και τη συμμετοχή που έχει στους αγώνες της. Οι δύο σερί ήττες (από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην EuroLeague και τη Βαλένθια στη Liga Endesa) είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένες με τη δική του απουσία, λόγω τραυματισμού.

Η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας δεν έκανε σοφότερο πάντως τον Ρότζερ Γκριμάου σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του έμπειρου γκαρντ στον προσεχή αγώνα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30). Ο "Λάπρο" παραμένει στα "πιτς" λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, γεγονός που τον διατηρεί στο καθεστώς του "αμφίβολου" για το παιχνίδι του Palau Blaugrana.

Το γεγονός πως μεσολαβούν ακόμη τρεις ημέρες έως την στιγμή που θα γίνει το τζάμπολ είναι μεν θετικό (υπάρχει χρόνος για βελτίωση της κατάστασης), από την άλλη όμως δεν προδικάζει την ευτυχή εξέλιξη της αποθεραπείας του, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ