NBA

Μπάρκλεϊ εναντίον Μπακς: "Ντροπιαστικό το πώς έχασαν, παίζουν χαζό και απαίσιο μπάσκετ"

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στην εκπομπή του TNT, "Inside the NBA"
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στην εκπομπή του TNT, "Inside the NBA" PRINTSCREEN

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν μάσησε τα λόγια του μετά την νίκη των Νετς επί των Μπακς στο Game 5, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό για το μπάσκετ τον τρόπο που έχασε το Μιλγουόκι, λέγοντας ότι παίζουν απαίσια σουτάροντας συνέχεια τρίποντα.

Ο Κέβιν Ντουράντ πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση και οδήγησε τους Νετς στην νίκη με 114-108 επί των Μπακς στο Game 5. Σύμφωνα με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ ωστόσο, το θέμα δεν είναι ο Ντουράντ, αλλά οι Μπακς. Και είναι απογοητευτικοί.

Ο Hall of Famer ΝΒΑερ και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ TV τα έβαλε ανοιχτά με το Μιλγουόκι μετά το τέλος του αγώνα στην εκπομπή "Inside The NBA". Χαρακτήρισε ντροπιαστικό για το μπάσκετ ότι ηττήθηκε το Μιλγουόκι, επιτέθηκε στους Μπακς επειδή προτίμησαν να σουτάρουν τρίποντα αντί να πηγαίνουν προς την ρακέτα και είπε ότι έπαιξαν απαίσιο και χαζό μπάσκετ.

Αναλυτικά ο Μπάρκλεϊ υποστήριξε: "Αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό για το μπάσκετ. Το να χάσεις αυτό το παιχνίδι... Καταλάβαινες ότι θα χάσουν το παιχνίδι στο ημίχρονο. Δεν είναι δουλειά μας να πω ότι κάποιος πρέπει να απολυθεί. Όταν κάνεις χαζά πράγματα και λειτουργούν, τότε θα συνεχίσεις να κάνεις χαζά πράγματα.

Σακ (σ.σ Σακίλ Ο'Νι΄λ), θυμάσαι όταν είπα στο Game 1 και στο Game 2 ότι παίζουν χαζά μου είπες "έτσι παίζουν Τσακ". Και λοιπόν; Οι Μπακς σκοτώνουν στο "ζωγραφιστό" τους Νετς, αλλά συνεχίζουν να σουτάρουν τρίποντα. Και όλο αυτό επειδή απλώς έτσι παίζουν; Παίζεις για να νικήσεις.

Ήταν ένα χαζό παιχνίδι. Είμαι πολύ θυμωμένος τώρα. Έχουν τόσους καλούς παίκτες και παίζουν χαζά και άξιζαν να χάσουν. Φυσικά δίνω εύσημα σε Κέβιν Ντουράντ και Τζεφ Γκριν, αλλά και η άλλη ομάδα έπαιξε ρόλο σε αυτό. Ήταν απαίσιο μπάσκετ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ