ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Μπάνκι: "Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών μεταγραφών"

Μπάνκι: "Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών μεταγραφών"
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Η Βίρτους ετοιμάζεται για τη μάχη του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (17/11, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Λούκα Μπάνκι ξεχώρισε τις μεταγραφικές κινήσεις των πρασίνων που προκάλεσαν θόρυβο το καλοκαίρι.

Μετά τον θρίαμβο στο ιταλικό ντέρμπι με την Αρμάνι Μιλάνο, η Βίρτους Μπολόνια έχει στρέψει την προσοχή της στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό (17/11, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τις μεταγραφικές κινήσεις των πρασίνων αυτό το καλοκαίρι, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη απειλή τον Ντίνο Μήτογλου.

Για την ακρίβεια, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών μεταγραφών. Με την άφιξη του Εργκίν Αταμάν έφεραν στην Αθήνα παίκτες του υψηλότερου επιπέδου με διεθνή εμπειρία, όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Ερνανγκόμεθ, ο Βιλντόσα και ο Γκραντ. Πρέπει να περιορίσουμε το physical παιχνίδι του Παναθηναϊκού, να απαντήσουμε στην άψογη φόρμα τους, προερχόμενοι από δύο νίκες και καθοδηγούμενοι από το ταλέντο και την προσωπικότητα του Σλούκα, του Βιλντόσα, του Γκραντ, του Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν.

Πρέπει να δούμε και την εξαιρετική παρουσία του Μήτογλου, που κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και αποτελεί την κύρια απειλή για την ομάδα μας, μαζί με τη physical επιρροή των σέντερ, τη δημιουργηκότητα και την επιθετική απειλή των γκαρντ τους. Μετά το Μιλάνο, ζητάμε από την ομάδα να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με υψηλή τακτική και ανταγωνιστική μορφή, γνωρίζοντας πως η απόδοση της ομάδας μας και στις δύο πλευρές του παρκέ μπορεί να κατακτήσει μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως το ΟΑΚΑ".

Από την πλευρά του ο Όγκνιεν Ντόμπριτς σημείωσε: "Αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο δύσκολη πρόκληση, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, που έχει χτίσει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Ακόμα, θα παίξουμε σε μία καυτή έδρα, όπως το ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να χτίσουμε την ταυτότητά μας, ιδίως σε ένα παιχνίδι όπως το αυριανό (17/11)".

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ