ΙΤΑΛΙΑ

"Mπαμ" με Σον Κεμπ η Μοντεγκρανάρο!

"Mπαμ" με Σον Κεμπ η Μοντεγκρανάρο!
Σον Κεμπ-Ιταλία

Η Πρεμιάτα Μοντεγκρανάρο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει έναν πρώην άσο του NBA, τον Σον Κεμπ!

Ο 39χρονος πλέον πρώην άσος του NBA (ύψος 2.08 και 115 κιλά) έχει μείνει εκτός ενεργής δράσης από το 2003, όμως στο παρελθόν ήταν ένα από τους μεγάλους άσους του αθλήματος στην Αμερική, έχοντας λάβει μέρος σε πολλά All Star Game, καθώς και στους τελικούς του 1996 μεταξύ των Σιάτλ Σούπερσονικς και των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.
Η ομάδα του Σιάτλ πίστεψε στο μεγάλο ταλέντο του και τον πήρε κατευθείαν από το λύκειο, με τον Κεμπ να φοράει στη συνέχεια τις φανέλες των Καβαλίερς, Μπλέιζερς και Μάτζικ, αλλά να μην καταφέρνει να επαναλάβει τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε με τα "πράσινα" εξαιτίας προβλημάτων με ναρκωτικά.

Αυτή ήταν η κυριότερη αιτία που έβαλε τέλος στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε αρκετές φορές στο παρελθόν να κάνει το come back στον μαγικό κόσμο του NBA.

Τώρα ο Κεμπ, που εμφανίζεται να είναι σε εξαιρετική φόρμα, ενδέχεται να επιστρέψει στα παρκέ και συγκεκριμένα στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Πρεμιάτα, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ρομπέρτο Καρμενάτι, να εκμεταλλεύται την φιλία του με τον Αμερικανό από την εποχή που ήταν σκάουτ στους Ντάλας Μάβερικς, για να τον φέρει στην Ιταλία.





TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ