STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπάλα είναι και μπιστάει...

Μπάλα είναι και μπιστάει...
ομαδικη

Άραγε κρύβει "βόμβα" και αυτό το Σαββατοκύριακο; Ποιος ξέρει; Μπάλα είναι και μπιστάει...

Ο Πανιώνιος έπεσε από την πρώτη θέση, ο Παναθηναϊκός νιώθει βολικά (ως συνήθως) στην κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Άρης τον ακολουθούν με τους ίδιους βαθμούς, όχι όμως και με το ίδιο πρόγραμμα. Οι ερυθρόλευκοι δοκίμαζονται εκτός έδρας με την Ολύμπια Λάρισας, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την απρόβλεπτη ΑΕΚ.

Σημαντικό παιχνίδι και το ΠΑΟΚ-Μαρούσι με την ομάδα της Αθήνας να παίζει τη "ζωή" της και τον ΠΑΟΚ να θέλει να δείξει σημάδια προόδου μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του.

Μακεδονικός - Αιγάλεω

Με το Αιγάλεω να προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Αμαρουσίου και τον Μακεδονικό στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του, να έχει νικήσει την ΑΕΚ, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αν για το Αιγάλεω υπάρχει, έστω και μικρή ανοχή για ενδεχόμενη ήττα, για την ομάδα της Κοζάνης ούτε λόγος για κάτι τέτοιο.
Πρόβλεψη: Οι εκτός έδρας αδυναμίες των νεοφώτιστων δίνει στον Μακεδονικό τη βάση για να στηριχτεί, ώστε να μην... πέσει πολύ νωρίς.

Άρης - ΑΕΚ

Η μέρα με τη νύχτα. Ο Άρης νίκησε την Ορτέζ για την Ευρωλίγκα και η ψυχολογία των παικτών του Αντρέα Ματσόν είναι σε καλό επίπεδο. Αντίθετα, η Ένωση και συγκεκριμένα οι παίκτες "τα άκουσαν" για τα καλά από τον Βαγέλλη Αλεξανδρή. Τώρα, πώς θα αντιδράσουν μέσα στο Αλεξάνδρειο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Πρόβλεψη: Η ΑΕΚ μοιάζει με ομάδα καμικάζι, που κυμαίνεται ανάμεσα στο καλύτερο και το χειρότερο. Μόνο, που ο Άρης δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα του.

Μαρούσι - ΠΑΟΚ

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, θα μπορούσαν να σιγοτραγουδούν Μαρούσι και ΠΑΟΚ, που δεν πείθουν με τις επιδόδεις του. Ειδικότερα, το Μαρούσι αν δεν αλλάξει χούγια και νοοτροπία γρήγορα, ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς. Ο δικέφαλος έκανε αλλαγές στο ρόστερ του και προσπαθεί να ανασυνταχθεί.
Πρόβλεψη: Δύσκολα να "περάσει" (αυτό) το Μαρούσι από τη Θεσσαλονίκη.

Απόλλων Πατρών - Πανελλήνιος

Η ομάδα της Κυψέλης μετράει 3 νίκες στα 4 παιχνίδια που είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Καλαφατάκη και γενικώς δείχνει να έχει βρει το δρόμο της. Ο Απόλλωνας παρουσιάζεται ασταθής τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά με σημείο αναφοράς την έδρα θα παίξει για τη νίκη.
Πρόβλεψη: Δεν προσφέρεται για... ποντάρισμα.

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Ένα απόγευμα σαν όλα τα άλλα, για τον Παναθηναϊκό; Πιθανότατα κι εφόσον οι πρωταθλητές είναι απλά σοβαροί. Η ΑΕΛ πάει στο ΟΑΚΑ για την... εμπειρία, όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή.
Πρόβλεψη: Χρειάζεται;

Ολύμπια Λάρισας - Ολυμπιακός

Κάπου θα σπάσει ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί, λένε οι περισσότεροι που παρακολουθούν την πορεία της ομάδας του Πίνι Γκέρσον. Από το Λε Μαν πέρασε, έστω και δύσκολα, η Εφές Πίλσεν ακουλουθεί για την Ευρωλίγκα και στο ενδιάμεσο υπάρχει η Ολύμπια Λάρισας. Όσο όμως, η μπάλα μπαίνει στο καλάθι, οι ερυθρόλευκοι δε φοβούνται.
Πρόβλεψη: Ο κάμπος πάντα κρύβει... βάλτους για τον Ολυμπιακό. Μόνο, που ένα καλό δεκαπεντάλεπτο, είναι αρκετό για να φέρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Πανιώνιος - ΑΕΠ Ολυμπιάς

Ο Πανιώνιος υπέστη ήττα στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο και τη ζευγάρωσε με αυτή που είχε χρεωθεί με τον Άρη στο Ελληνικό. Τώρα, πρέπει να νικήσει και να μη δώσει αέρα στην ενθουσιώδη νεοφώτιστη ομάδα της Πάτρας.
Πρόβλεψη: Κι άλλη γκέλα; Μπαα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

17:00 Μακεδονικός - Αιγάλεω (ΣΠΟΡ+)
17:00 Άρης - ΑΕΚ (ΕΤ1)
19:00 Μαρούσι - ΠΑΟΚ (Supesport)
19:00 Απόλλων Πατρών - Πανελλήνιος
21:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

17:00 Ολύμπια Λάρισας - Ολυμπιακός (ΕΤ1)
19:30 Πανιώνιος - ΑΕΠ Ολυμπιάς (Supersport)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Βαθμοί Ν-Η Εντός Εκτός
Παναθηναϊκός 11 5-1 3-0 2-1
Ολυμπιακός 11 5-1 2-1 3-0
Άρης 11 5-1 2-0 3-1
Πανιώνιος 10 4-2 2-1 2-1
ΑΕΚ 9 3-3 2-1 1-2
ΠΑΟΚ 9 3-3 2-1 1-2
Πανελλήνιος 9 3-3 3-1 0-2
Αιγάλεω 9 3-3 3-0 0-3
Ολύμπια Λάρισας 9 3-3 2-0 1-3
Απόλλων Πατρών 8 2-4 1-2 1-2
ΑΕΛ 8 2-4 2-2 0-2
ΑΕΠ Ολυμπιάς 8 2-4 2-1 0-3
Μαρούσι 7 1-5 1-2 0-3
Μακεδονικός 7 1-5 1-2 0-3



























































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ