SPORTS & GOSSIP

Μπακς - Σπερς: Πρόταση γάμου στο ημίχρονο από οπαδό που φορούσε φαλένα του Γιάννη

Πρόταση γάμου στο ημίχρονο της αναμέτρησης των Μπακς κόντρα στους Σπερς, από οπαδό που φορούσε την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο
Πρόταση γάμου στο ημίχρονο της αναμέτρησης των Μπακς κόντρα στους Σπερς, από οπαδό που φορούσε την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο PRINT SCREEN

Οπαδός των Μπακς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, φορώντας εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο ημίχρονο του Μπακς - Σπερς (132-119).

Το πέμπτο σερί εντός έδρας ματς αποδείχθηκε περίπατος για τους Μπακς, που επικράτησαν με 132-119 των Σπερς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράφει το 37ο triple-double της καριέρας του.

Το highlight της βραδιάς, η πρόταση γάμου από οπαδό των Μπακς στην αγαπημένη του. Το γεγονός έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν η κοπέλα, επιλέχθηκε "τυχαία" να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι, ο σύντροφός της, όντας ντυμένος με την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, έβγαλε από την τσέπη του το κουτάκι με το δαχτυλίδι.

Η κοπέλα μόλις το αντίκρισε είπε συγκινημένη το πολυπόθητο "ναι" και χειροκροτήθηκε από το κοινό αλλά και από τον Greek Freak.

Δείτε το:

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ