EUROLEAGUE

Μπαγκάτσκις: "Φαβορί για την Euroleague ο Ολυμπιακός"

Μπαγκάτσκις: "Φαβορί για την Euroleague ο Ολυμπιακός"

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το αυριανό (10/4, 18:00) παιχνίδι με τη Νίζνι, χαρακτηρίζοντας τους "ερυθρόλευκους" ως εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Απαλλαγμένη από το άγχος και χωρίς τον Τέιλορ Ρότσεστι θα παραταχθεί η Νίζνι στο αυριανό (10/4, 18:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Ρώσοι θέλουν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση, αφήνοντας κατά μέρους τόσο την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου όσο και την απουσία του ηγέτη τους.

Αυτό που είχε να πει σε πρώτη φάση ο Άιναρς Μπαγκάτσκις αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση ήταν πως " είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι ο στόχος. Ελπίζω πως ο στόχος θα είναι ο ίδιος για όλους. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι, που θέλουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να την πάρουμε", πριν αναφερθεί στο "κλειδί" του αγώνα:

" Είναι σημαντικό τι θα έχουμε στα χέρια και το μυαλό μας. Πρέπει να μείνουμε μακριά από τις σκέψεις πως το παιχνίδι δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε".

Σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία του Τέιλορ Ρότσεστι, υποστήριξε πως " τους τελευταίους τρεις μήνες είμαστε σε μια κατάσταση, που πάντα κάποιος λείπει. Είτε από αγώνες είτε από προπονήσεις. Δεν είναι κάτι νέο για εμάς. Πήγαμε στο Top 16 δίχως τον Τέιλορ. Για τρεις μήνες παίξαμε χωρίς αυτόν. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως ηγέτης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, συν ότι για τους άλλους παίκτες είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι είναι".

Τέλος, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίζει ως φαβορί τον Ολυμπιακό για τη φετινή Euroleague: " Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση του Ολυμπιακού, αλλά ως αντικειμενικός παρατηρητής θα τον έβαζα στα φαβορί για την Ευρωλίγκα, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα και ίσως τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές τις ομάδες θεωρώ ως φαβορί. Για μένα, ο Ολυμπιακός οδηγεί για λίγο αυτή την κούρσα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι το φαβορί, αλλά μιλάμε για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ