ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Άιζακ Μπόνγκα

Germany's Isaac Bonga (0) drives up court during a men's basketball preliminary round game against Australia at the 2020 Summer Olympics, Saturday, July 31, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Germany's Isaac Bonga (0) drives up court during a men's basketball preliminary round game against Australia at the 2020 Summer Olympics, Saturday, July 31, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Charlie Neibergall) 2021 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Την απόκτηση του Άιζακ Μπόνγκα ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, με τον παίκτη να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από το πέρασμά του από το ΝΒΑ.

Σε μία προσθήκη με αέρα ΝΒΑ προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άιζακ Μπόνγκα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μετά από τέσσερα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συνολικά 143 παιχνίδια στο ΝΒΑ, ο διεθνής με την Γερμανία γκαρντ/φόργουορντ επαναπατρίστηκε για να αγωνιστεί στην EuroLeague.

Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε με τους Ράπτορς, ενώ ο Μπόνγκα έμεινε στο ΝΒΑ από το 2018, έχοντας περάσει από τους Λέικερς (2018/19) και τους Γουίζαρντς (2019-2021).

Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του ενώ αγωνίστηκε σε μόλις 15 παιχνίδια.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ