ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Κέμπα Γουόκερ πιθανόν να αγωνίζεται μόνο στην EuroLeague και όχι στο γαλλικό πρωτάθλημα

Μονακό: Ο Κέμπα Γουόκερ πιθανόν να αγωνίζεται μόνο στην EuroLeague και όχι στο γαλλικό πρωτάθλημα
AS MONACO BASKET

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κέμπα Γουόκερ ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να αγωνίζεται μόνο στην EuroLeague και όχι στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όλη η μπασκετική Ευρώπη περιμένει με απορία το ντεμπούτο του Κέμπα Γουόκερ με τη φανέλα της Μονακό, αφού αναμφίβολα το δικό του όνομα συγκαταλέγεται στα κορυφαία που έχουν περάσει από τη Γηραιά Ήπειρο. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο Meridian Sport, δεν έδωσε πάντως μια σαφή ημερομηνία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ να αγωνίζεται μόνο στην EuroLeague και όχι στο γαλλικό πρωτάθλημα.

"Η μεταγραφή του Κέμπα χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία στην EuroLeague, όμως δεν έκανε ούτε μία προπόνηση μαζί μας, οπότε ακόμα τεστάρουμε τη φυσική του κατάσταση για να δούμε πώς θα παίζει συνεχόμενα. Οι άνθρωποι δημιουργούν μία τεχνητή ευφορία και βάζουν πίεση, οπότε δεν είναι εύκολο να τα εκφράζουμε αυτά.

Ακόμα το ζυγίζουμε. Είναι σε φάση προετοιμασίας. Δούλεψε ατομικά, άρχισε να προπονείται με την ομάδα και τώρα μετράμε πού και πότε είναι καλύτερο για αυτόν να παίζει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι εγγεγραμμένος στο γαλλικό πρωτάθλημα λόγω περιορισμένου αριθμού αδειών, αφήνοντας το ερώτημα ανοιχτό. Η εστίασή μας είναι πρωτίστως στον καθορισμό της βέλτιστης πλατφόρμας για την απόδοσή του εντός της EuroLeague. Το να παίζεις αποκλειστικά στην EuroLeague θέτει, βέβαια, τις δικές του προκλήσεις για κάθε παίκτη.

Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο άνθρωπο, επαγγελματία και λάτρη του μπάσκετ, με τέτοια καριέρα. Η συμπεριφορά του, η κατανόηση (σσ. που δείχνει) και η κανονικότητα (σσ. με την οποία λειτουργεί) είναι κορυφαίες. Δεν έχει καμία σχέση με την αλαζονεία των πολυεκατομμυριούχων και ούτω καθεξής. Συμπεριφέρεται σαν κολεγιακός παίκτης, είναι πολύ ευγενικός και καταδικάζει την αλαζονεία που υπάρχει ανάμεσά μας, ειδικά μεταξύ των ανθρώπων που έχουν μεγάλο εγωισμό".

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ