ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Τζον Μπράουν με διετές συμβόλαιο

Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς
Ο Τζον Μπράουν σε αγώνα της Ούνικς UNICS.RU

Μία σπουδαία μεταγραφή επισημοποίησε η Μονακό, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζον Μπράουν (30 χρονών, 2.03 μέτρα) με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Τζον Μπράουν (30 χρονών, 2.03 μέτρα), ο κατά πολλούς κορυφαίος ρούκι της σεζόν 2021/22 της EuroLeague - και ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη - ανήκει πλέον στην Μονακό, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Οι Μονεγάσκοι επισημοποίησαν την συμφωνία, ανακοινώνοντας ότι ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο (και όχι τριετές όπως είχε αρχικά αναφερθεί), ενισχύοντας έτσι σημαντικά την γραμμή ψηλών τους.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπράουν εντυπωσίασε με την φανέλα της Ούνικς, έχοντας 12.4 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 31 συμμετοχής στην EuroLeague. Στα μέσα της σεζόν υποχρεώθηκε να αποχωρήσει λόγω της κατάστασης ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία και έκλεισε την σεζόν στην Μπρέσια, όπου είχε 7.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπράουν είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή της Μονακό, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Μάικ Τζέιμς και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ