ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό μεταγραφές: Ανακοίνωσε Οκόμπο με διετές συμβόλαιο

Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν
Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν EUROKINISSI SPORTS

Η μεγάλη κίνηση ολοκληρώθηκε από την Μονακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλι Οκόμπο (24 χρονών, 1.91 μέτρα), ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή, αλλά και το γηγενές στοιχείο. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Γάλλος.

Ο Έλι Οκόμπο (24 χρονών, 1.91 μέτρα) είναι και επίσημα παίκτης της Μονακό, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Γάλλος γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Με την απόκτηση του Οκόμπο οι Μονεγάσκοι βγήκαν διπλά κερδισμένοι, αφού ενισχύθηκαν σημαντικά στην γραμμή των γκαρντ, ενώ παράλληλα πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και έναν Γάλλο παίκτη, άρα δεν χαράμισαν θέση ξένου.

Την φετινή σεζόν ο Οκόμπο αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν και είχε 13.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 14.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Μονακό έχει ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων των Μάικ Τζέιμς και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ