ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μοερμάν με μονοετές συμβόλαιο

Ο Ένριεν Μοερμάν σε αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Ένριεν Μοερμάν σε αγώνα της Αναντολού Εφές ANADOLU EFES ISTANBUL

Η Μονακό συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ένριεν Μοερμάν (33 χρονών, 2.02 μέτρα) με μονοετές συμβόλαιο.

Η Μονακό συνεχίζει να ανακοινώνει (τουλάχιστον) μία κίνηση την ημέρα. Η τελευταία (μέχρι την επόμενη) ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ένριεν Μοερμάν (33 χρονών, 2.02 μέτρα), ο οποίος επαναπατρίζεται έπειτα από εφτά χρόνια.

Ο Γάλλος φόργουορντ την τελευταία 4ετία αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές, συμβάλλοντας και αυτός στις δύο σερί κατακτήσεις της EuroLeague. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 9.9 πόντους και 7.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 39.4% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 8.4 πόντους και 5.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.5% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Μοερμάν είναι το έκτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μονακό, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ, Τζον Μπράουν, Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ και Μάθιου Στράζελ καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Μάικ Τζέιμς, Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Ντόντα Χολ, Γιακούμπα Ουατάρα και Άλφα Ντιαλό.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ