ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Εκτός τελικού στο κύπελλο, την πέταξε εκτός η Στρασμπούρ

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Μετά από μάχη 45 λεπτών η Στρασμπούρ καθήλωσε με 86-73 τη Μονακό και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του γαλλικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

Η Μονακό θα λείπει από τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας και δεν θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Εν μέσω της προσπάθειάς της για πρόκριση στα playoffs της EuroLeague η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει την πιο ξεκούραστη Στρασμπούρ και, παρόλο που δεν παράτησε την προσπάθειά της, έχασε 86-73 αποκαμωμένη στην παράταση.

Οι πρίγκιπες πήραν 19 πόντους από τον Μάικ Τζέιμς, αλλά συνολικά ήταν άστοχοι, με αποτέλεσμα να μην ορίζουν την τύχη τους και να εξαρτώνται από ατομικές εξάρσεις. Ιδίως δε από τη στιγμή που ο Αμερικανός σταρ αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ ξέμειναν κι απ' αυτές.

Η Στρασμπούρ ήταν αντιθέτως πιο συγκροτημένη, είχε καλύτερο ποσοστό στο δίποντο και εμφανίζοντας περισσότερες λύσεις στο έξτρα πεντάλεπτο πανηγύρισε την πρόκρισή της στο μεγάλο ραντεβού της 23ης Απριλίου. Στόχος της πλέον να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη φορά στα χρονικά (2015, 2018), στην έκτη συμμετοχή της συνολικά.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ