ΚΑΟΔ

Μισέλ η επιστροφή

Μισέλ η επιστροφή
INTIME SPORTS

Ο Γκι Μαρκ Μισέλ ήρθε σε συμφωνία με τον ΚΑΟΔ και θα επιστρέψει στην Δράμα μετά την περυσινή χρονιά, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στον ΚΑΟΔ επιστρέφει ο Γκι Μαρκ Μισέλ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο Γάλλος σέντερ σπούδασε στα αμερικανικά πανεπιστήμια Αϊντάχο και Ιντιάνα, ενώ είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΚΑΟΔ για δύο χρόνια.

Ο Μισέλ πριν από την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με την φανέλα του ΚΑΟΔ για δύο συνεχόμενες χρονιές με τον νυν τεχνικό της ομάδας Κώστα Μέξα στο τεχνικό τιμ. Κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να του προσφέρει.

Ο Γάλλος σέντερ έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα και με προορισμό του την Αθήνα από όπου θα μεταβεί στην Κύμη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο τουρνουά της τοπικής ομάδας.

Η συμφωνία με τον Μισέλ δεν άργησε να γίνει ειδικά από την στιγμή που ο Κώστας Μέξας αποφάσισε να μην περιμένει άλλο την απάντηση του Αμερικανού σέντερ που είχε ξεχωρίσει τις προηγούμενες ημέρες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της απόκτησης που στα συν του έχει ότι έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και ότι προ ημερών έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο Μισέλ πρόκειται για έναν παίκτη που θα δώσει ύψος μέσα στις δύο ρακέτες αποτελώντας φόβητρο για τους αντιπάλους της ομάδας της Δράμας. Διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ικανότητα στα ριμπάουντ αλλά και στα κοψίματα με τον Μέξα να θεωρεί ότι θα δώσει στην ομάδα του αυτό που της λείπει.

Κι αν ο Μισέλ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κύμη είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια του τουρνουά της Κύμης. Εξαίρεση το σημερινό με την Νέα Κηφισιά στις 20:00 που δεν θα το προλάβει.

Σε ένα τουρνουά όπου θα κριθεί το μέλλον των Μανώλη Κουκουλά και Γιώργου Γεωργάκη να παραμείνουνε στο ρόστερ της ομάδας της Δράμας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ