ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μίροτιτς: "Είμαι επαγγελματίας, ευγνώμων στον κόσμο και απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα"

Μίροτιτς: "Είμαι επαγγελματίας, ευγνώμων στον κόσμο και απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα"
©FCBBASKET

Ευγνώμων για τη στήριξη και την αποθέωση που λαμβάνει από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Νίκολα Μίροτιτς μετά το πέρας του Game 1 των τελικών της Liga Endesa με τη Ρεάλ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Game 1 των τελικών της Liga Endesa κόντρα στη Ρεάλ, έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo, παραδεχόμενος πως οι Μπλαουγκράνα του ζήτησαν να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα.

"Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικοί για εμένα. Το Παλάου με έχει στηρίξει. Ήταν πάντα εκεί για εμένα και για την ομάδα. Τώρα είναι ακόμα πιο εκτιμητέο (αυτό που κάνουν). Ξέρουν πως είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτούς και στην ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και κάνω το καλύτερο δυνατό", ανέφερε ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ύστερα από το φινάλε του αγώνα, δείχνοντας πόσο πολύ εκτιμά την υποστήριξη του κόσμου, σε μία δύσκολη για τον ίδιο στιγμή.

Από την πλευρά του ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είπε επί τους θέματος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ισπανία: "Με εξέπληξαν οι δηλώσεις του Μίροτιτς. Δεν ξέραμε ότι θα βγει να μιλήσει. Είμαστε στους τελικούς. Έχουμε δουλέψει πολύ. Ο Μίροτιτς κάνει πολύ καλά playoffs κι ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα. Θα εξηγήσουμε τα πάντα για την κατάσταση μετά τους τελικούς. Ο Μίροτιτς γνωρίζει εδώ και καιρό την απόφασή μας, αλλά θα συζητήσουμε τα πάντα όταν τελειώσει η χρονια".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ