ΑΕΚ

Μήνυμα για το γήπεδο

Μήνυμα για το γήπεδο

Σχεδόν 5.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, έστειλαν μήνυμα για το γήπεδο και αποδοκίμασαν τον Άρη Βασιλόπουλο. Στις εξέδρες το τμήμα χάντμπολ της "Ένωσης" (photos, video).

Οι φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις για το γήπεδο και τη στάση της δημοτικής αρχής στο ζήτημα της ανέγερσης της "Αγιά-Σοφιάς". Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Original κάλεσε αύριο (19/01, 19:00) τους φίλους της ΑΕΚ σε πορεία μέχρι το χώρο του παλιού γηπέδου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

Σήμερα (18/01), πάντως, οι οπαδοί της "Ένωσης" έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Σχεδόν 5.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ και ζητούσαν επιτακτικά "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Παράλληλα εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Βάκη , τον γνωστό οργανωμένο οπαδό της "Ένωσης", ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας το πρωί της Παρασκευής ως μια μορφή πίεσης στον δήμαρχο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, φωνάζοντας "Βάκη γερά, για την Αγιά Σοφιά".

Μήνυμα για το γήπεδο

Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το... υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία

Στο ΟΑΚΑ το χάντμπολ της ΑΕΚ

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκε και το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ κι ενημέρωσε πως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθεί στο χάντμπολ ενώ οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη αποθεώθηκαν από τους φίλους της "Ένωσης" που βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αναδείχθηκε νικήτρια στο πρόσφτατο ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας, εκτός έδρας, με την παρουσία της στο ΟΑΚΑ θέλησε να ευχαριστήσει την ΚΑΕ για την πρωτοβουλία της, στις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να περνάει το τμήμα.

Μήνυμα για το γήπεδο

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είδε από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ