ΣΙΕΝΑ

Μινούτσι: "Να νικήσουμε το Σάτο"

Μινούτσι: "Να νικήσουμε το Σάτο"

Ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι κάλεσε την ομάδα του να νικήσει τον Σάτο στον ημιτελικό του Final 4 με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ιταλών θέλησε να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας τονίζοντας πως η Σιένα έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει με την πρόκρισή της στους "4".

"Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε ήδη αποδείξει τη δύναμή μας, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε παρά τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν", τόνισε ο Μιντούτσι και συμπλήρωσε:

"Κανένα δεν ήταν ικανό να μας βγάλει από το στόχο μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποκλειστεί, αλλά είμαστε εδώ. Είμαι αισιόδοξος. Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ημέρα που θα βρεθούμε, πώς θα παίξουμε τα 40’ του αγώνα.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία, μεγαλύτερο μπάτζερ. Θεωρητικώς είναι το φαβορί. Ωστόσο, δεν θέλω να κρύβομαι. Ο στόχος μας ήταν εξαρχής να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα. Θα ήταν κάτι υπέροχο. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας. Δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή να παλεύει. Τα πάντα είναι αποτέλεσμα σκληρής και καθημερινής δουλειάς. Ο Σάτο είναι πολύ καλός παίκτης κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν μπορούμε να μην του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο, αν και στο Final Four της Βαρκελώνης θέλουμε να κερδίσουμε".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ