ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μιλγουόκι Μπακς: "Ο Πι Τζέι Τάκερ τα έχει όλα"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives on Houston Rockets' P.J. Tucker during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives on Houston Rockets' P.J. Tucker during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Στο Μιλγουόκι βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (19/3) ο Πι Τζέι Τάκερ, με τον GM των Μπακς, Τζον Χορστ, να εξηγεί πως ο πολύπειρος ψηλός μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα στο παρκέ.

Την απόκτηση του Πι Τζέι Τάκερ ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (19/3) οι Μπακς, καθώς έστειλαν τον Ντι Τζέι Όγκαστιν και τον Ντι Τζέι Γουίλσον στους Χιούστον Ρόκετς για να πάρουν επίσης τον περιφερειακό Ρόντιους Κούρουτς.

"Ο Πι Τζέι Τάκερ τα έχει όλα. Είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης, ένας βετεράνος με εμπειρία από τα playoffs, είναι ευέλικτος, έχει υψηλό μπασκετικό IQ στξην άμυνα και στην επίθεση, παίζει με πειθαρχία και δεν είναι εγωιστής. Ανοίγει το γήπεδο και μπορεί να σκοράρει για τρεις" ήταν τα λόγια του GM της ομάδας του Μιλγουόκι, Τζον Χορστ.

Ο Τάκερ θα είναι ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, προς το παρόν όμως θα προσφέρει πολύ σημαντικές λύσεις ως backup ψηλός μαζί με τον Μπόμπι Πόρτις, πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μπρουκ Λόπεζ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη (σεζόν 2010/11) έχει 7.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 29.4 λεπτά συμμετοχής σε 686 αγώνες στο ΝΒΑ, πέρυσι μέτρησε 6.9 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κλέψιμο με 35.8% στο τρίποντο, ενώ φέτος είχε 4.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 30 λεπτά συμμετοχής σε μια ομάδα που πάντως δεν είχε πολύ ταλέντο.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ