ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Στους Μπακς ο Πι Τζέι Τάκερ, δύο παίκτες έδωσε το Μιλγουόκι στο Χιούστον

Ο Πι Τζέι Τάκερ με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2020/21
Ο Πι Τζέι Τάκερ με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Στο Μιλγουόκι θα τελειώσει τη σεζόν ο Πι Τζέι Τάκερ, καθώς οι Μπακς τον απέκτησαν δίνοντας στους Ρόκετς τον Ντι Τζέι Όγκαστιν και τον Ντι Τζέι Γουίλσον, την ώρα που ο Τόρι Κρεγκ μετακομίζει στους Φοίνιξ Σανς.

Παίκτης των Μπακς μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου γίνεται ο Πι Τζέι Τάκερ, καθώς οι παράγοντες της ομάδας του Μιλγουόκι συμφώνησαν να τον πάρουν από το Χιούστον δίνοντας στους Ρόκετς τον Ντι Τζέι Όγκαστιν, τον Ντι Τζέι Γουίλσον και ένα μελλοντικό draft pick την ώρα που έστελναν τον Τόρι Κρεγκ στους Φοίνιξ Σανς χωρίς να πάρουν κάτι ως αντάλλαγμα για εκείνον.

Οι Μπακς βάζουν έτσι στο ρόστερ τους έναν αναπληρωματικό ψηλό που θα παίζει μαζί με τον Μπόμπι Πόρτις πίσω από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μπρουκ Λόπεζ, ενώ οι Ρόκετς γλίτωσαν από τον... θυμό του καθώς ούτως ή άλλως δεν τον υπολόγιζαν για το μέλλον τους. Win-win κατάσταση και για τους δυο οργανισμούς, που έχουν φέτος εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Το θετικό για τους Μπακς ότι αποδεσμεύθηκαν από το τριετές συμβόλαιο αξίας 20 εκατομμυρίων του Όγκαστιν, που είναι μεν καλός παίκτης, αλλά δεν "κόλλησε" στο Μιλγουόκι. Σε 37 αγώνες είχε 6.1 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 19.3 λεπτά.

Ο Τάκερ βρισκόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στο στόχαστρο των Μπακς, που πλέον έπεσαν κάτω από το luxury tax, έχουν δύο ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ και περιμένουν τις αποδεσμεύσεις αμέσως μετά από την Trade Deadline της 25ης Μαρτίου για να βρουν στην "δεξαμενή" των free agents τους παίκτες που θα τους εκτοξεύσουν. Μαζί με τον Τάκερ από τους Ρόκετς πηγαίνει στο Μιλγουόκι και ο Ρόντιονς Κούρουτς.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ