ΑΕΚ

Μιλάει με OTE TV η ΑΕΚ!

Μιλάει με OTE TV η ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπασκετική ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΟΤΕ ΤV, που έχει και το ποδόσφαιρο. Ίσως αυτό φέρει ρελάνς από τη NOVA αλλά και ντόμινο στο συμβόλαιο με τους 12.

Η ΑΕΚ είναι μία εκ των δύο ομάδων (η δεύτερη είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας) που δεν δεσμεύεται από το συμβόλαιο που υπέγραφη με τη NOVA και τις 12 άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και αφορά στην τηλεοπτική κεντρική διαχείριση από το εν λόγω κανάλι.

Για το λόγο αυτό ψάχνει κάτι καλύτερο οικονομικά από αυτά (τα λίγα όπως λένε στην Ένωση) που προσφέρει η NOVA και ίσως τα βρει στον OTE TV ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον Ολυμπιακό και να τραβήξει μαζί του την Ένωση ώστε να ενισχύσει το μπασκετικό πρόγραμμα (διότι έχει το ΝΒΑ και την ισπανική λίγκα, μεταξύ άλλων), κάτι που είναι δύσκολο να στηριχθεί με μόνο μία ομάδα.

Ασφαλώς αν αυτό το σενάριο ευδοκιμήσει ενδέχεται να προκληθεί τηλεοπτικό ντόμινο καθώς η NOVA, χάνοντας τον Ολυμπιακό, ενδέχεται να προσβάλει τη συμφωνία με τους 12 (που θα έχουν γίνει 11) και να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση με άλλους οικονομικούς όρους.

Ασφαλώς αυτό ουδόλως απασχολεί την ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και ίσως τελικά κερδίσει από τη NOVA αυτά που ζητεί και δεν της δίδονται. Επίσης το δικό της θέμα μπορεί να αποδειχθεί και ανεξάρτητο από αυτό του Ολυμπιακού αν ο OTE TV αποδείξει εμπράκτως ότι την θέλει στο πρόγραμμά του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ