ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλάει με Ολυμπιακό ο Πρίντεζης

Μιλάει με Ολυμπιακό ο Πρίντεζης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μάλαγα για το "σπάσιμο" του συμβολαίου του και οι φήμες θέλουν τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο παραγκωνισμός του Πρίντεζη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάλαγα στην ACB (σ.σ. έμεινε εκτός ρόστερ) είχε ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι συζητήσεις με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" για την αποδέσμευση του παίκτη.

Κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για την Μάλαγα που θα σπάσει ένα βαρύ συμβόλαιο (σ.σ. αμείβεται περίπου με 1.500.000€), όσο και για τον διεθνή φόργουορντ που θα ήθελε να μπει πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" κάπου εδώ μπαίνει ο Ολυμπιακός, που δείχνει αυτή τη στιγμή να αποτελεί το φαβορί για την απόκτησή του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Εξάλλου, ένα πιθανό σενάριο αποτελεί ο Πρίντεζης να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και τότε να υπάρξουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από σήμερα (06/04) με την επιστροφή του general manager της Μάλαγα από την Αμερική, όπου μπορεί να σημάνει και οριστικές εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του με τους Ισπανούς.

Ο παραγκωνισμός στη Μάλαγα

Πριν την αποχώρηση του Αΐτο Ρενέσες από τον πάγκο της Ουνικάχα ο Γιώργος Πρίντεζης έχασε τη θέση του στην ομάδα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν τον εμπιστευόταν. Ουσιαστικά ο διεθνής φόργουορντ είχε γίνει ξένο σώμα στην ομάδα.

Ο ρόλος του άλλαξε μετά τον ερχομό του Τσους Ματέο, που είχε ξεκινήσει τον Πρίντεζη στη βασική πεντάδα κόντρα στη Σαραγόσα, με τον Έλληνα παίκτη να ανταποκρίνεται πλήρως σκοράροντας 20 πόντους σε εκείνο το παιχνίδι.

Οι κανονισμοί της ACB, ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα καθώς οι ομάδες πρέπει να έχουν συγκεκριμένα συμβόλαια Ισπανών παικτών. Προκειμένου να κάνουν τις διορθωτικές κινήσεις (πήραν τον Τζέραλντ Φιτς), ωστόσο, αναγκάστηκαν να "θυσιάσουν" τον Πρίντεζη, φέρνοντας παράλληλα στην ομάδα του Χόρχε Γκαρμπαχόθα, που κάλυψε μαζί με τον Κάρλος Χιμένεθ τη θέση "4'".

Είναι λογικό, πάντως, ο Πρίντεζης να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα (αφενός) και να ψάξει ομάδα για να αγωνιστεί προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Είναι λογικό αν μείνει στον... πάγο ως το τέλος της χρονιάς, να μειώσει και τις πιθανότητες κλήσης του στη Εθνική ομάδα, όπου παρατηρείται "συνωστισμός" στις θέσεις των ψηλών.

Πρόβλημα στο "4" φαίνεται να έχει κι ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ματ Νίλσεν δεν έχει βρει ακόμη το ρόλο του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ