ΜΑΡΟΥΣΙ

Μία ανάσα από την τετράδα

Μία ανάσα από την τετράδα
Μπουντούρης

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά το 1-0 στο Αλεξάνδρειο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον 2ο αγώνα

Τεχνική ηγεσία και αθλητές κρατούν χαμηλά τους τόνους αφού γνωρίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς είναι ομάδα Ευρωλίγκας και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αμέσως μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Σαββάτου, εκτός από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρη Βωβό, με τον αρχηγό αποστολής και διευθύνοντα σύμβουλο Παναγιώτη Αλεξανδρή, επικοινώνησαν αμέσως τόσο ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αμαρουσίου που εκτός από τα συγχαρητήρια έκανε λόγο για την κινητοποίηση που θα επιχειρήσει, όσο και εκπρόσωπος του Δήμου Αμαρουσίου που ζήτησε όλα τα εισιτήρια που περισσεύουν για να τα διαθέσει σε φορείς της περιοχής. Έτσι η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι εισιτήρια δεν θα βγουν στα εκδοτήρια αφού ήδη διοχετεύθηκαν.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Κυριακής είχε χαρακτήρα ενεργητικής ξεκούρασης, μιας και τα δυο ματς γίνονται σε μικρή χρονική απόσταση και το ζητούμενο είναι οι παίκτες να εμφανιστούν φρέσκοι. Σε αυτή έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες , με εξαίρεση τον Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς που δεν προλαβαίνει ούτε το δεύτερο ματς.

Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη, αναφέρθηκε ο πρωταγωνιστής της νίκης στο πρώτο, Νίκος Μπουντούρης: " Στα πλέι οφ το σημαντικότερο κομμάτι είναι η διαχείριση της εναλλαγής των συναισθημάτων. Όλοι ξέρουμε, μέσα από απτά παραδείγματα, ότι πιο δύσκολο είναι να μείνεις ψύχραιμος μετά από μια μεγάλη νίκη όπως αυτή που πετύχαμε στο Αλεξάνδρειο, παρά να συνέλθεις από μια κακή ήττα", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο πολύπειρος πλέι μέικερ.

" Μια σειρά ανάμεσα σε δυο τόσο καλές ομάδες τελειώνει όταν η μία από αυτές κάνει τις δυο νίκες που χρειάζεται για να περάσει. Μέχρι τότε δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ούτε έχει αλλάξει τίποτα. Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε άλλο ένα δύσκολο ματς με τον ίδιο τρόπο που ακολουθούσαμε ως τώρα. Με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και με σεβασμό στον αντίπαλο".





TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ