EUROLEAGUE

Μεσίνα για Νέιπιερ: "Δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες από άλλες ομάδες, ήταν καθαρά δημοσιογραφική ερμηνεία"

Ο Μεσίνα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο
Ο Μεσίνα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI SPORTS

Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του αναφορικά με τον Σαμπάζ Νέιπιερ πήρε ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος με νέα δήλωση θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ποτέ δεν είπε ότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ετόρε Μεσίνα με νέα τοποθέτησή του θέλησε να διευκρινίσει τη θέση του για το ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά από δηλώσεις του που έφεραν την απάντηση του Σαμπάζ Νέιπιερ.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός έκανε νέα δήλωση στην οποία ανέφερε πως ουδέποτε είπε ή υπέθεσε πως ο παίκτης εξέφρασε σε οποιονδήποτε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αρμάνι, τονίζοντας πως έχει ως αρχή να μην μιλά ποτέ για αθλητές άλλων ομάδων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ετόρε Μεσίνα:

"Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από πολλούς ιστότοπους, θα ήθελα να επισημάνω ότι, μιλώντας για τον Σαμπάζ Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων και τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, δεν είπα ποτέ ή υπέθεσα ότι έχει εκφράσει σε οποιονδήποτε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολίμπια. Ήταν καθαρά δημοσιογραφική ερμηνεία. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νέιπιερ, για τον Ερυθρό Αστέρα και ως αρχή δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες από άλλες ομάδες"

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ