ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Έκανα πλάκα για τον Νέιπιερ, ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση"

Ο Έτορε Μεσίνα
Ο Έτορε Μεσίνα OLIMPIA MILANO

Ο Ετόρε Μεσίνα προσπάθησε να δικαιολογήσει τις ατυχείς δηλώσεις του για τον πρώην γκαρντ της Αρμάνι και νυν αθλητή του Ερυθρού Αστέρα, Σαμπάζ Νέιπιερ, τονίζοντας πως έκανε πλάκα και πως ο δημοσιογράφος δεν θα έπρεπε να θεωρήσει τα λεγόμενά του ως κυριολεκτικά.

Λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ερυθρό Αστέρα (24/11, 21:30) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ετόρε Μεσίνα προσπάθησε να κάνει damage control για όσα ισχυρίστηκε πριν από λίγο καιρό για τον Σαμπάζ Νέιπερ. Για την ακρίβεια ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο Meridiansport και κλήθηκε να εξηγήσει τι συνέβη.

"Έκανα πλάκα. Ο Σαμπάζ πιθανότατα θέλει να είναι με εμάς. Ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση. Αν το παρατηρήσατε, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τον δημοσιογράφο. Αυτό λέει πολλά. Όχι, αυτό τα λέει όλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυσικά με αναστάτωσε όλο αυτό. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε εξαιρετικά και μαζί κερδίσαμε το ιταλικό πρωτάθλημα απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως η Βίρτους. Φυσικά και θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα. Λυπόμαστε που δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Ήθελε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λυπήθηκα με ό,τι έγινε. Και, θα επαναλάβω, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι δεν υπήρξε απάντηση από τον δημοσιογράφου. Συνήθως έχει την τελευταία λέξη", ανέφερε ο κόουτς Μεσίνα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του για τον Αμερικανό γκαρντ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ