ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα οι διεθνείς, έξω ο Βεργίνης

Μέσα οι διεθνείς, έξω ο Βεργίνης
Βεργίνης και Νίκολας

Οι Έλληνες διεθνείς προπονούνται κανονικά σε αντίθεση με τον Δημήτρη Βεργίνη

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο και μπάσκετ το πρωί ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στο Ζλάτιμπορ προκειμένου να ενσωμετωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.
Σχετικά με την παρουσία των διεθνών στην προετοιμασία ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: " Είναι σίγουρα ένα συν, γιατί υπάρχει καλύτερο επίπεδο προπόνησης, καλύτερη ποιότητα και φυσικά υπάρχουν περισσότεροι παίκτες, κάτι που μας δίνει μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια στις προπονήσεις.

Επιπλέον είναι παίκτες που γνωρίζουν ήδη τη φιλοσοφία μας. Δουλεύουμε και μαζί τους καθημερινά πλέον, χτίζουμε κομμάτι-κομμάτι αυτά που θέλουμε σε άμυνα και επίθεση και προχωρούμε

".

Οι Ντούσαν Κέτσμαν και Νίκολα Πέκοβιτς θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες στις 20 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα τεθούν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μπατίστ: "Όπως το 2007"


Στο περιθώριο των προπονήσεων ο Μάικ Μπατίστ τόνισε: " Δουλεύουμε καθημερινά, σήμερα έχει μάλλον περισσότερη ζέστη από ότι περιμέναμε, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και πρέπει να την κάνουμε. Είναι μια κοινή προσπάθεια, για να μπουν οι σωστές βάσεις για τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει. Θα επιζήσουμε".

Για την προσθήκη των τεσσάρων Ελλήνων διεθνών και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που θα γίνει την Κυριακή ανέφερε: " Μας έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία τους. Είναι δεδομένο. Υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην προπόνηση και αυτό είναι πάντα για καλό. Υπάρχει ποιότητα, ένταση… Όλα είναι καλύτερα από την ώρα που ήρθαν. Η ομάδα συγκεντρώνεται και συνεχίζουμε τη δουλειά όλοι μαζί".

Αναφορικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού και φέτος ο Μπατίστ σχολίασε: " Η φιλοσοφία είναι η ίδια: Να κερδίζουμε! Με τον δικό μας τρόπο να προχωράμε. Έναν αγώνα τη φορά, να είμαστε καλύτεροι κάθε φορά.

Να ανεβαίνουμε σιγά σιγά μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή του βουνού. Αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα

".

Όσο για το τέλος που θέλει είναι: " Αυτό που είχε η χρονιά το 2007. Εννοείται ότι αυτό θα θέλαμε να ξαναζήσουμε όλοι. Να είμαστε νικητές, να είμαστε πρωταθλητές. Και θα δώσουμε ότι καλύτερο και περισσότερο μπορούμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Πέρυσι κάποιοι τραυματισμοί μας δυσκόλεψαν, αλλά φέτος ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα. Μπορούμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε το 2007 και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε

!"

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε και για τον Ντρου Νίκολας τον οποίο θέλει να βοηθήσει όπως έκανε σε εκείνος ο Μίντλετον. " Είναι μια σημαντική και καλή προσθήκη για την ομάδα, γιατί πέρα από όλα τα άλλα έχει ένα σημαντικό προσόν: Έχει μεγάλη εμπειρία. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

Είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και θέλει πολύ να βοηθήσει, κάτι που είναι ένα ακόμη συν γι’ αυτόν. Προσπαθώ να τον βοηθήσω, να του μιλήσω, όπως κάποτε, όταν είχα πρωτοέρθει στον Παναθηναϊκό, κάποιοι, όπως ο Ντάριλ Μίντλετον, είχαν προσπαθήσει και είχαν βοηθήσει τελικά πολύ κι εμένα. Είναι η έκτη μου χρονιά στην ομάδα και ξέρω τι να πω σε έναν Αμερικάνο που έρχεται. Πηγαίνει ήδη πολύ καλά και πιστεύω ότι ήδη ευχαριστιέται την κάθε μέρα με την ομάδα

"!













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ