ΑΡΗΣ

Με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο
Παντελιάδης

Τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, που θα είναι η πρώτη μετά τις 26/1 πρέπει να πάρει ο Άρης την Κυριακή, στο Αλεξάνδρειο

Η βαθμολογική θέση της ομάδας, απειλείται έντονα από τον Πανιώνιο και σε περίπτωση που οι "κίτρινοι" χάσουν από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, που είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στην Α1, ενδέχεται και να βρεθούν στην τέταρτη θέση.
Αυτό θα συμβεί, αν ο Πανιώνιος, περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, οπότε και οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με τους "κυανέρυθρους" να έχουν το πλεονέκτημα λόγω της νίκης τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη.

Αν αναλογιστεί κάποιος ότι και την επόμενη αγωνιστική, ο Άρης, δοκιμάζεται στο Ελληνικό, απέναντι στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς, καταλαβαίνει την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους "πράσινους".

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ο Ράιτ
Η αποστολή της ομάδας, έφτασε στη Θεσσαλονίκη, στις 2:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής και στις 17:00, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, έδειξε στο dvd τα λάθη των παικτών του, στο παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Μπρέισι Ράιτ, ο οποίος, όμως, γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αφού είναι σε φάση αποθεραπείας. Τον Αμερικανό που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο, εξέτασε ο γιατρός της ομάδας και η κατάσταση του δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αν και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες.

Για το ντέρμπι με το "τριφύλλι", μίλησε ο Σπύρος Παντελιάδης, που έδωσε το στίγμα του: " Ενα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση, γιατί μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην πορεία της ομάδας μας, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται, ώστε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη", είπε ο γκαρντ των "κιτρίνων", στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον έχουμε απογοητεύσει τελευταία, θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας, για να φτάσουμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη".

Στήριξη από τους παλαίμαχους
Με αφορμή τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, ο σύλλογος παλαιμάχων αθλητών του Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Tο περιεχόμενο της ανακοίνωσης το οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη, κύριος Αστέριος Γούσιος και ο Γενικός γραμματέας, κύριος Πέτρος Ράσογλου, για λογαριασμό όλων των υπολοίπων μελών του συγκεκριμένου συνδέσμου αναφέρει τα εξής: " Τον τελευταίο μήνα, οι υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του Άρη μας, έχουν εισέλθει σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στο Top-16, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέτυχε να συμπεριληφθεί, όπως και τις καλύτερες ελληνικές. Όλοι θέλουμε να κερδίζει η ομάδα μας, όμως και οι ήττες αποτελούν μέρος του γενικότερου παιχνιδιού".

"Επειδή τα τελευταία αποτελέσματα με τις ισχυρές και οικονομικά εύρωστες αυτές ομάδες ήταν ανεπιτυχή και ίσως σκόρπισαν απογοήτευση στους φιλάθλους μας, οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης αισθάνονται την υποχρέωση να καλέσουν:

-Όλους τους φίλους του Άρη να συμπαρασταθούν έμπρακτα στην ομάδα στους δύσκολους προσεχείς αγώνες και-Τους παίκτες και προπονητές να αγωνιστούν σκληρά με όλες τους τις δυνάμεις για την ομάδα και τους εαυτούς τους, συνεχίζοντας ούτως ή άλλως την αξιοπρεπή φετινή τους πορεία μέσα στους στόχους που από την αρχή της περιόδου είχαν τεθεί από την Διοίκηση της ΚΑΕ



".

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Όσον αφορά στα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση της ΚΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της να τη στηρίξουν.

Όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να την βοηθήσετε γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο σε μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση".

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους την Παρασκευή, από τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402) και τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), ενώ αύριο από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 από ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο που θα είναι ανοικτό τις προαναφερόμενες ώρες για να εξυπηρετεί τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης της αναμέτρησης".

Eκδρομή με πούλμαν στην Πολη
Τέλος, στο site της ΚΑΕ, ανακοινώθηκε ότι τo "ARIS TRAVEL", διοργανώνει οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για τους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στις 5 Μαρτίου.

Τα τρία πακέτα της εκδρομής είναι τα εξής:

1. 50 ευρώ για αυθημερόν αναχώρηση με πούλμαν και εξασφαλισμένο το εισιτήριο του αγώνα.

2. 72 ευρώ με μια διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και εξασφαλισμένο το εισιτήριο του αγώνα.

3. 114 ευρώ με δύο διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη και εξασφαλισμένο το εισιτήριο του αγώνα.











































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ