ΑΡΗΣ

Με Ράιτ στην Ρόδο

Με Ράιτ στην Ρόδο
Ράιτ

Όπως όλα δείχνουν τελικά ο Μπρέισι Ράιτ θα κάνει την Κυριακή στην Ρόδο το ντεμπούτο του κόντρα στον Κολοσσό

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αμερικανού γκαρντ ήταν τη φορά αυτή τέτοια που το ιατρικό τιμ άναψε το "πράσινο φως" για την έκδοση του δελτίου του. Ακολουθήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες και το μόνο απομένει είναι το επόμενο 48ωρο να βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Άρη στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο όπως θεωρείται και το πιο πιθανό.
Κατά τα άλλα στα αγωνιστικά η σημερινή μέρα κύλησε χωρίς κάποιο πρόβλημα για τον Αντρέα Ματσόν που θεωρεί και δικαιολογημένα πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό στην Ρόδο στο κυνήγι της 3ης θέσης στο τέλος της κανονικής περιόδου κι εν όψει των πλέι οφ. Μία θέση την οποία την στιγμή αυτή διεκδικεί και ο Πανελλήνιος.

Από εκεί και πέρα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έφθασε σήμερα άλλη μια κλήση σε απολογία στο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ. Οι "κίτρινοι" καλούνται να απολογηθούν με έγγραφο υπόμνημα μεθαύριο Παρασκευή (03/04) για ένα πλαστικό ποτήρι και για τα χαρτάκια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους φιλάθλους της ομάδας 3’46’’ πριν την λήξη της τρίτης περιόδου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 21/03.

Επίσης και για υβριστικά συνθήματα που επίσης καταγράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, στην έκθεση των τριών διαιτητών της αναμέτρησης και στις εκθέσεις του τεχνικού παρατηρητή, του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ