ΠΑΟΚ

Με Μπάλντγουιν και στην Πάτρα

Με Μπάλντγουιν και στην Πάτρα
Τσιάκος

Με Μπάλντγουιν και στην Πάτρα Με νίκη λογικά o Αμερικανό τεχνικός θα παραμένει μέχρι τέλους...

Στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ θα βρεθεί και αύριο ο Ταμπ Μπάλντγουιν με τον Αμερικανό τεχνικό αν ο "Δικέφαλος" οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη επί της Ολυμπιάδας θα παραμείνει λογικά ακλόνητος στο πόστο του περιμένοντας νέους παίκτες.
"Αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις όλο αυτό το διάστημα και η νίκη στο Κλουζ ήταν σημαντική. Ελπίζω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε και να κάνουμε το ίδιο στην Πάτρα. Δεν ξέρω τι λένε οι αντίπαλοι μας, αλλά εμείς πρέπει να παλέψουμε για να βελτιώσουμε την θέση μας" επισήμανε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Ταμπ Μπάλντγουιν που αναφερόμενος στα όσα βιώνει η ομάδα του αυτό τον καιρό τόνισε πως:

"Πιστεύουμε ότι με μια νέα διοίκηση θα δούμε και πάλι τον ήλιο, θα μπορούμε να πούμε ότι ξημερώνει μια άλλη καλύτερη μέρα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και ζεσταθήκαμε κάπως. Εμείς ελέγχουμε αυτά που μπορούμε και δυστυχώς δύσκολα ελέγχονται οι παίκτες που είναι θυμωμένοι, δημιουργούνται προβλήματα στην ζωή τους και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στην δουλειά τους.

Όλο ακούν υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Εδώ δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις βίζες, αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε όλο το βράδυ γιατί το κομπιούτερ που έχουμε χαλάει συνεχώς και έχουμε χάσει πολλά αρχεία, έχουμε προβλήματα με τα αυτοκίνητα.

Υπάρχουν και όρια σε όλα αυτά και νιώθω ότι πολλές φορές τα έχουμε ξεπεράσει. Πολλά μέλη της ομάδας είχαν προτάσεις μέσα στην σεζόν για άλλες δουλειές, δέχθηκα και εγώ προτάσεις, αλλά είπαμε όχι γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε στον ΠΑΟΚ"



.

Όσο για το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης των ομίλων για το FIBA Eurocup; Οι ομάδες που βρέθηκαν στον δρόμο του ΠΑΟΚ – Σαμάρα, Λαπεενράντα και Τάρτου Ροκ - είναι εκείνες που ο Ταμπ Μπάλντγουιν επιθυμούσε να είχε αποφύγει στην εκτίμησή του.

Τσιάκος: "Εύχομαι να είμαστε εμείς"

Ο 25χρονος φόργουορντ του ΠΑΟΚ Γιώργος Τσιάκος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο αυριανό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

"Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε και οι δύο πολύ τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά. Εμείς από τη μία θα είμαστε κουρασμένοι, γιατί προερχόμαστε από το ταξίδι στη Ρουμανία για το ματς με τη Μομπιτέλκο. Από την άλλη όμως ευτυχώς πήραμε τη νίκη και την πρόκριση και αυτό μας τόνωσε πολύ ψυχολογικά.

Μακάρι να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος. Και εύχομαι αυτός να είμαστε εμείς"

, τόνισε ο Τσιάκος.

Πως όμως αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι ο Μαμούτου Ντιαρά; "Ελπίζω αυτή η νίκη στην Ρουμανία να μας βοηθήσει ψυχολογικά και πνευματικά. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Πάτρα για να βελτιώσουμε την θέση μας στο πρωτάθλημα και ελπίζω να αλλάξει η ατμόσφαιρα στην ομάδα με μια νέα διοίκηση.Είναι δύσκολα όλα αυτά για μας και εγώ πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Υπήρχαν προτάσεις αλλά ήθελα να επικεντρωθώ στον ΠΑΟΚ, δεν ασχολήθηκα ποτέ", τόνισε ο διεθνής Γάλλος φόργουρντ.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι για απεργία. Ωστόσο ένα τηλεφώνημα του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στους Μπάλντγουιν και Καραμπέρη άλλαξε εν μέρει την διάθεση των παικτών και ειδικά των ξένων τους οποίους προσπάθησαν να μεταπείσουν νωρίς το πρωί ορισμένοι Έλληνες συμπαίκτες τους σε μια νέα συζήτηση που είχαν πριν την προπόνηση.

Η υπόσχεση αφορούσε μια μικρή δόση πριν την απογευματινή προπόνηση και αυτό έγινε πράξη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έφταναν στο PAOK Sports Arena. Εκεί μοιράστηκαν 30000 ευρώ και πάλι από τον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, με την συμβολή και ενός φίλου της ομάδας.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ