EUROCHALLENGE

Με Λινάρδο στον πάγκο

Με Λινάρδο στον πάγκο
Λινάρδος

Με τον Νίκο Λινάρδο στον πάγκο του θα παραταχθεί το Μαρούσι κόντρα στη Ρίγα στα πλαίσια του Eurocup

Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Τζάζβιν, Συμεωνίδης για να αποθεραπευτούν ενόψει των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά ο Τόμας που βρίσκεται σε φάση λύσεως συνεργασίας. Είναι προφανές ότι θα πάρουν περισσότερο χρόνο οι μικροί.
Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά μιας και συναντήθηκαν δυο φορές στην πρώτη φάση(το Μαρούσι είχε 2 στα 2). Αμφότερες, μετά τις ήττες της πρεμιέρας θέλουν νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης.

"Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κόντρα στα δικά μας προβλήματα. Τέτοιες καταστάσεις μας βοηθάνε να γινόμαστε πιο δυνατοί" σχολίασε ο Νίκος Λινάρδος. Οι παίκτες θα κάνουν σουτ στο γήπεδο την Τρίτη το πρωί.

Την Δευτέρα το πρωί προπονήθηκαν στον Άγιο Θωμά μιας και το ταξίδι , μέσω Πράγας, τελείωνε αργά το βράδυ και δεν προλάβαιναν να προπονηθούν στην ώρα που είχαν το δικαίωμα.

Επικυρώνει τη συμφωνία με Ντίκελ
Το μεσημέρι της Τρίτης, θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν για την ομάδα του Αμαρουσίου, ο Κρις Τόμας, γεγονός που θα ανοίξει το δρόμο, για την υπογραφή συμβολαίου, με τον Μαρκ Ντίκελ.

Το Μαρούσι λειτούργησε ως μεσολαβητής για τη σύναψη συμφωνίας του Τόμας με την τσεχική Νίμπουρκ, ομάδα που αντιμετώπισε το σύνολο του Κακιούση φέτος στο EuroCup, και μετά την εξέλιξη αυτή, ο Τόμας αποδέχτηκε να λάβει μικρότερο ποσό από το προβλεπόμενο στο συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Ο Μαρκ Ντίκελ από το βράδυ της Κυριακής, στην Αθήνα και την Τρίτη, θα περάσει από έλεγχο ντόπινγκ και ιατρικές εξετάσεις. Δεν θα ταξιδέψει στη Ρίγα της Λετονίας, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του και να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Ολύμπια Λάρισα την 14η αγωνιστική της Α1.











TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ