ΛΕΙΚΕΡΣ

Με ΛεΜπρόν στο "4" και Ντέιβις στο "5" το πιθανό αρχικό σχήμα των Λέικερς

Με ΛεΜπρόν στο "4" και Ντέιβις στο "5" το πιθανό αρχικό σχήμα των Λέικερς
2021 AP PHOTO/DERICK HINGLE

Η άφιξη του Γουέστμπρουκ στους Λέικερς φαίνεται να έχει φέρει ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Λος Άντζελες και δεν είναι απίθανο να δούμε τον ΛεΜπρόν να ξεκινάει στο "4" και τον Ντέιβις στο "5".

Τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ είναι πολύ πιθανό να δούμε ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα των Λέικερς. Όπως αναφέρει το LakersDaily, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις είναι πρόθυμοι να αλλάξουν θέση και να ξεκινάνε τα ματς στις θέσεις "4" και "5" αντίστοιχα.

Κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να συμβεί καθώς ο ατζέντης των δύο αστέρων, Ριτς Πολ, αναφέρθηκε σε αυτό σε άλλους agents στο Σικάγο λέγοντας πως ο "Βασιλιάς" θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Ντέιβις στην ρακέτα των "λιμνανθρώπων".

Η έλευση του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην ομάδα του Λος Άντζελες έχει δώσει βάθος στους Λέικερς και τη δυνατότητα στον Φρανκ Βόγκελ να χρησιμοποιήσει τα αστέρια τους με διάφορους τρόπους, έχοντας τον Γουέστμπρουκ στη θέση του διοργανωτή. Αυτό σημαίνει πως αυτόματα οι Λέικερς θα έχουν δύο υπερόπλα στην ρακέτα τους που μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους.

Ωστόσο οι Λέικερς έχουν φροντίσει να προσθέσουν κι άλλη ποιότητα στις συγκεκριμένες θέσεις, έχοντας στο ρόστερ τους Χάουαρντ, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, Καρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα, γεγονός που τους εξασφαλίζει ασφάλεια και βάθος.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ