ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με Λάρκιν και τέσσερις NBAers η προεπιλογή της Τουρκίας για το Προολυμπιακό τουρνουά

Με Λάρκιν και τέσσερις NBAers η προεπιλογή της Τουρκίας για το Προολυμπιακό τουρνουά
Ⓒ 2021 KENAN ASYALI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ορούν Ενέ κάλεσε 29 διεθνής παίκτες, εν όψει της προετοιμασίας της Εθνικής Τουρκίας, για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, όπου θα λάβει μέρος και η Ελλάδα. Ανάμεσά τους ο Σέιν Λάρκιν αλλά και τέσσερις NBAers.

Λίγο έμεινε για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, με την Εθνική Τουρκίας να προετοιμάζεται ήδη γι' αυτό.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ορούν Ενέ, κάλεσε 29 συνολικά παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Σέιν Λάρκιν (Εφές), Σανλί (Εφές), Γκετσί (Εφές), Τουντσέρ (Εφές) και Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), ενώ το παρών θα δώσουν και τέσσερις NBAers. Τα ονόματα αυτών, Ερσάν Ιλιασόβα (Τζαζ), Φουρκάν Κορκμάζ (Σίξερς), Τσεντί Οσμάν (Καβαλίερς) και Ομέρ Γιουρτσεβέν (Χιτ). Το παρών δεν θα μπορέσουν να δώσουν γα ακόμη μία φορά τα αδέλφια Ενές και Κερέμ Καντέρ για τους γνωστούς λόγους.

Η Τουρκία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο με Τσεχία και Ουρουγουάη, ενώ η Ελλάδα είναι στον πρώτο με Καναδά και Κίνα.

Να τονίσουμε ότι και η Εθνική ομάδα που θα βρίσκεται εκεί, θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Καναδά, στο πρώτο παιχνίδι, ματς που θα γίνει στις 29 Ιουνίου (16:05 τοπική ώρα, 02:05 ξημερώματα 30ης Ιουνίου στην Ελλάδα). Την 1η Ιουλίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κίνα (02:05) και η Τσεχία την Ουρουγουάη (05:35), ενώ στις 3 Ιουλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και στις 4 Ιουλίου ο τελικός (02:05).

ⓒ 2021 Kenan Asyali/Associated Press

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ