ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Με ηρεμία ο σχεδιασμός στην Ελευσίνα

Με ηρεμία ο σχεδιασμός στην Ελευσίνα

Χωρίς βιασύνη ο Πανελευσινιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ακολουθούν τα μέχρι στιγμής πλάνα της ομάδας.

Ύστερα από μια ''θυελλώδη'' αγωνιστική περίοδο ο Πανελευσινιακός κατόρθωσε να παραμείνει στην Basket League ΟΠΑΠ, τερματίζοντας στην 12η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και ελπίζει η νέα σεζόν να είναι πιο ελπιδοφόρα.

Παρελθόν από τον Πανελευσινιακό αποτελεί ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 και το Ψυχικό.

Πέρα όμως από τις αποχωρήσεις, υπάρχουν και οι ανανεώσεις και οι συζητήσεις για την απόκτηση νέων παικτών. Στους "σταχυοφόρους'' αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα του για ακόμα μια σεζόν οι Δημοσθένης Αβραμίδης και ο Πέτρος Μελισσαράτος.

Από εκεί και πέρα ο Πανελευσινιακός έχει κάνει κρούση σε έναν παλιό του γνώριμο, παίρνοντας θετικά μηνύματα. Ένας φίλος από τα παλιά συζητά να επιστρέψει στην ομάδα και το όνομα αυτού... Καλίστους Εζιούκου. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν από το δεύτερο μισό της σεζόν στο Ρέθυμνο, μιλά με τους ανθρώπους της ομάδας για "μετακομίσει" στην Ελευσίνα.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ