ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Γουίλμπεκιν η Τουρκία στο παράθυρο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Με Γουίλμπεκιν η Τουρκία στο παράθυρο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023
FIBA

Με τον Σκότι Γουίλμπεκιν στη θέση του Σέιν Λάρκιν θα προετοιμαστεί η Τουρκία για τους αγώνες επιβίωσης με Βέλγιο και Σερβία. Δείτε τους 16 παίκτες που κάλεσε ο Εργκίν Αταμάν στην προεπιλογή της ομάδας του.

Η Τουρκία πιέζεται. Έχει χάσει έδαφος όσον αφορά την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, οπότε οι αγώνες με Βέλγιο (εντός έδρας, 11/11 στις 20:00) και Σερβία (εκτός έδρας, 14/11 στις 21:00) έχουν χαρακτήρα τελικών, είναι παιχνίδια επιβίωσης.

Ο Εργκίν Αταμάν κάλεσε 16 παίκτες στην προεπιλογή, στην οποία δεν βρίσκεται ο νατουραλιζέ Σέιν Λάρκιν, αλλά ο νατουραλιζέ Σκότι Γουίλμπεκιν. Μαζί του, είναι και οι Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Γκογκούς Οζντεμίρογλου, Εργκάν Οσμάνι, Φουρκάν Χαλταλί, Κενάν Σιπαχί, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μέτετσαν Μπιρσέν, Μουχσίν Γιασάρ, Οκμπέν Ουλουμπάι, Ονουράλπ Μπιτίμ, Σαντίρ Εμίρ Καμπακά, Σαμέτ Γιγκίτογλου, Σερτάτς Σανλί, Σεμούς Χαζέρ, Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ.

Η Τουρκία είναι 5η στο Group I σε σύνολο έξι ομάδων με ρεκόρ 2-4. Πρώτη είναι η Λετονία (5-1), δεύτερη η Ελλάδα (4-2), τρίτο το Βέλγιο (3-3), τέταρτη η Σερβία (3-3) και έκτη η Μεγάλη Βρετανία (1-5).

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ