ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με 17,5 εκατ. ευρώ αλλάζει το κλειστό της Ν.Σμύρνης

Με 17,5 εκατ. ευρώ αλλάζει το κλειστό της Ν.Σμύρνης

Αλλάζει μορφή το κλειστό της Αρτάκης, η ιστορική έδρα του Πανιωνίου. Δηλαδή κατακευάζεται από την αρχή, καθώς η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει 17.5 εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργηθεί το "Μπόμπαν Γιάνκοβιτς"

Το κλειστό "Μπόμπαν Γιάνκοβιτς" θα γίνει πραγματικότητα! Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, που αποφάσισε να διαθέσει 17.5 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου του Πανιωνίου στην οδό Αρτάκης.

Το σχετικό σχέδιο έχει εκπονηθεί εδώ και τρία χρόνια, αλλά ο Δήμος Νέας Σμύρνης αδυνατούσε να βρει το ποσό των 17.850.000 ευρώ, που απαιτείται.

Ο σχεδιασμός προβλέπει να γκρεμιστεί ο τοίχος που βρίσκεται απέναντι από την κεντρική εξέδρα, διαφορετική τοποθέτηση του αγωνιστικού χώρου και εξέδρες συνολικής χωρητικότητας 3.500 θεατών.

Το γήπεδο θα ονομαστεί Μπόμπαν Γιάνκοβιτς στη μνήμη του άτυχου Σέρβου μπασκετμπολίστα, που φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Το πότε, βέβαια, θα ξεκινήσουν τα έργα είναι άγνωστο. Για τη φετινή χρονιά μοιάζει δύσκολο να προλάβει κανείς

Η Περιφέρεια Αττικής, επίσης, στην ίδια συνεδρίασε αποφάσισε να αποδεσμεύσει 2,9 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή ενός ακόμη ιστορικού κλειστού γηπέδου. Το "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά. Δηλαδή το Παπαστράτειο...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ