ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζεύει τα κομμάτια του

ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ ÅËËÁÄÏÓ / ÏÓÖÐ-ÐÁÏ / CUP FINAL / OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS
Παπαλουκάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με βίντεο και περισυλλογή ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ανασύνταξη. Έρχεται ο Τσίλντρες στην Ελλάδα

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι βαρύ. Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες και οι... καρεκλιές των οπαδών το έκαναν ακόμη χειρότερο και στο ΣΕΦ έχουν μπει σε διαδικασία σκληρής αυτοκριτικής, με τη βοήθεια του βίντεο, όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες είδαν το καταστροφικό τελευταίο πεντάλεπτο, στο οποίο κρίθηκε και ο τελικός.
Ήδη το μυαλό των περισσοτέρων (αν όχι όλων) είναι στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό και ας μεσολαβεί το παιχνίδι με την Πρόκομ για την Ευρωλίγκα. Οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προβλημάτισαν το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, όπως και τους αδελφούς Αγγελόπουλους που είδαν τους οπαδούς της ομάδας εξοργισμένους.

Βέβαια, το να πάει ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον κόσμο... αντίπαλό του και όχι στο πλευρό του θα είναι το μεγαλύτερο "δώρο" για τον Παναθηναϊκό που με ψυχολογία πρόσφατου νικητή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την τρικυμία που επικρατεί στο Λιμάνι και να μη δώσει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να συσπειρωθεί.

Γι' αυτό και η δήλωση του Γιαννάκη "θέλουμε τη στήριξη όσων μας αγαπάνε" είναι σωστή. Γιατί, όντως, ο κόσμος έχει το δικαίωμα της αγανάκτησης, αλλά προέχει η μαζική συσπείρωση για την 1η θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ που μετά την απογοήτευση του τελικού μοιάζει παρηγοριά στον άρρωστο, αλλά το Μάιο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Κέρδος ο Παπαλουκάς

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να λογιστεί ως κέρδος από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, είναι η εμφάνιση του Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλός και οργάνωσε εξαιρετικά τον Ολυμπιακό. Τα τρία φάουλ που χρεώθηκε, έπαιξαν αρνητικό ρόλο, τα δύο ήταν αυστηρά, αλλά το κομμάτι της διαιτησίας δεν έχει αξία σε αυτόν τον τελικό και είναι... τραβηγμένο να συντηρείται σε συζητήσεις.

Ωστόσο, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πέτυχε 13 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στον Πειραιά, είχε τόσο καθαρό μυαλό, ακόμη και όταν όλα πήγαιναν στραβά και ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ.

Την Πέμπτη (μάλλον) έρχεται ο Τσίλντρες

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι ο Τζος Τσίλντρες ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Πιθανή ημέρα επιστροφής του είναι η Πέμπτη, διαφορετικά θα είναι σίγουρα παρών στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πιθανό από βδομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Αυτό ξυπνάει τις συζητήσεις για το πως θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός τους τρεις Αμερικανούς του, αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν έχει σημασία, είναι μακριά και με σημαντικά παιχνίδια να μεσολαβούν παίρνει μετάθεση για αργότερα.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ