ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Όχι εγώ με τον Ζοτς"

Για τον ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ματσόν. "Δεν παίζω εγώ με τον Ομπράντοβιτς" εξήγησε ο Ιταλός

"Πέρσι το γήπεδο δεν είχε γεμίσει. Έτσι όμως, χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου σου δεν μπορείς να αντισταθείς σε ομάδες με τα χρήματα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς φέτος οι φίλοι του Άρη έχουν επιστρέψει στο γήπεδο.

Πρέπει όλοι όμως να το αντιληφθούν πως μόνο με πολλά εισιτήρια διαρκείας, με γεμάτο πάντα το Αλεξάνδρειο, μπορούμε να συνεχίσουμε να "κυνηγάμε" τους στόχους μας"

, παρατήρησε ο Αντρέα Ματσόν στις δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη για το αυριανό ραντεβού με τον Παναθηναϊκό (21/03, 16:00) στο Αλεξάνδρειο.

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη αναγνώρισε βέβαια πως είναι γενικά άσχημες οι εποχές, ενώ για την αποχή του κόσμου από τα γήπεδα πρέπει μέτρα να πάρουν οι ομοσπονδίες και οι διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων. Σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν θα είναι το αυριανό παιχνίδι μια κόντρα του ίδιου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισημαίνοντας πως: "Δεν παίζουμε ο ένας απέναντι στον άλλο. Είναι σπουδαίος κόουτς και αυτό το παραδέχονται όλοι. Βρεθήκαμε και στα πλαίσια του All Star Game, περάσαμε καλά, γελάσαμε πολύ, αλλά δεν αναφερθήκαμε στο μεταξύ μας αγώνα".

Για τον Ματσόν και την ομάδα του ωστόσο δεν αποτελεί αβαντάζ η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον ίδιο να επισήμανε πως: "Σαν κόουτς προτιμώ να παίζω με ομάδες που δεν έχουν απουσίες. Όταν κάποιος λείπει, τότε οι υπόλοιποι δίνουν κάτι παραπάνω, ώστε να μην φανεί το κενό του. Ειδικότερα για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, η απουσία ενός μόνο παίκτη δεν επηρεάζει καθόλου. Έχουν τόσο γεμάτο "οπλοστάσιο", τόσους πολλούς και ικανότατους παίκτες".

Νέλσον: "Τον καλύτερό μας εαυτό"

Από την πλευρά του ο Σπένσερ Νέλσον δήλωσε με την σειρά του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι: "Μας περιμένει σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Διαθέτει φοβερούς παίκτες. Για να τα καταφέρουμε απέναντι τους θα πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρως τα αγωνιστικά μας πλάνα και φυσικά να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα τέτοιοι αγώνες είναι πρόκληση για όλους εμάς τους παίκτες και αποτελεί έξτρα κίνητρο να έχεις να αντιμετωπίσεις παίκτες από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Οι αντίπαλοι μας παίζουν εξαιρετικά το πικ εν ρολ έχουν τρεις – τέσσερις πόιντ γκάρντ, πολλούς και καλούς ψηλούς. Όλοι τους μπορούν και κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο παιχνίδι. Έχουν φοβερό ρόστερ και σίγουρα η απουσία ενός παίκτη όπως ο Διαμαντίδης, δεν μπορεί να τους επηρεάσει.

Εμείς από την δική μας πλευρά θα στηριχτούμε και στη μεγάλη βοήθεια του κόσμου μας. Πάντα η συμπαράσταση τους μας δίνει φτερά. Σε ένα γεμάτο γήπεδο από τον κόσμο μας θα έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε"





.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ