EUROCUP

Ματσόν: "Είναι γελοίο"

Ματσόν: "Είναι γελοίο"
Ματσόν

Στο Ισραήλ βρίσκεται η αποστολή του Άρη που την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Μπνέι Χασαρόν

Οι Ισραηλινοί μετά την χθεσινοβραδινή απόφαση της ULEB να την μηδενίσει για το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στην Άγκυρα με την Τουρκ Τέλεκομ με σκορ 20-0 για την τουρκική ομάδα θα παίξουν απλά για το γόητρό τους. Αντίθετα ο Άρης θέλει την νίκη ώστε να μην χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του Πανελληνίου με την Τουρκ Τέλεκομ στο κλειστό του Ελληνικού.
Από την πλευρά του ο Αντρέα Ματσόν στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Μπνέι Χασαρόν έδωσε έμφαση στα όσα δραματικά διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Γάζα λέγοντας ότι: "Αν μπορούσα να μιλήσω ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν εκεί στην περιοχή, θα είχα πολλά να πω. Αφού όμως μας είπαν ότι πρέπει να παίξουμε είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε εκεί. Οι πρεσβείες Ιταλίας, Ελλάδας, Αμερικής δεν μπορούν να εγγυηθούν απόλυτα την ασφάλεια μας".

"Ο Ολυμπιακός και αυτός υποχρεώθηκε να πάει, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Από ανθρώπινη σκοπιά και μιλώντας ως πατέρας δύο παιδιών, θεωρώ πως είναι γελοίο να γίνονται αγώνες ενώ σε λίγα χιλιόμετρα απόστασης σκωτόνονται και μικρά παιδιά. Είδα χθες ακόμη στην ιταλική τηλεόραση βόμβες να έχουν πέσει σε σχολείο του ΟΗΕ με θύματα μικρά παιδιά. Είναι ανήκουστο με τέτοιες συνθήκες να γίνονται αγώνες".

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε φυσικά και σ’ αυτό καθαυτό το παιχνίδι τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: "Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να ξεχωρίζουμε το παιχνίδι από το πόλεμο που μαίνεται. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Θέλουμε την πρόκριση στους 16 του θεσμού και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να τα καταφέρουμε. Θα μεταφέρουμε γι’ αυτό το παιχνίδι τον πόλεμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο".




TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ