ΑΡΗΣ

"Πετάει" για Ισραήλ η αποστολή

"Πετάει" για Ισραήλ η αποστολή
Άρης-οάκα

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ταξίδι της αποστολής του Άρη για το Ισραήλ

Πρώτος σταθμός για την αποστολή του Άρη αφήνοντας το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης αυτό του "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας από όπου μετά τα μεσάνυχτα (1:20) είναι προγραμματισμένη η δεύτερη πτήση με προορισμό το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η άφιξή στην πρωτεύουσα του Ισραήλ θα γίνει στις 3:15 για να ακολουθήσει η μετάβαση οδικώς της για μισή ώρα για την Χερτζαλία.
Την πόλη έδρα της Μπνέι Χασαρόν για το παιχνίδι της Τρίτης με φόντο την πρόκριση στους 16 του Eurocup με την νίκη να φαντάζει μονόδρομος. Αυτό γιατί αύριο Δευτέρα (12/01) σύμφωνα με πληροφορίες η ULEB θα ανακοινώσει την απόφασή της για την τύχη του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Άγκυρα μεταξύ Τουρκ Τέλεκομ και Μπνέι Χασαρόν.

Οι ιθύνοντες της Μπνέι Χασαρόν από την πλευρά τους δείχνουν να πιέζουν τους ιθύνοντες της ULEB να κατοχυρωθεί για αυτούς το παιχνίδι με 20-0. Σε περίπτωση μάλιστα που συμβεί αυτό τα σενάρια πρόκρισης από τον όμιλο θα αλλάξουν άρδην με όλα να είναι ανοιχτά.

Όσο για την προετοιμασία του Άρη για το ραντεβού της Τρίτης; Αυτή θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (17:00) στο Αλεξάνδρειο και θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στην Χερτζέλια με την καθιερωμένη στο γήπεδο έδρα της Μπνέι Χασαρόν.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ