EUROLEAGUE

Μάσεϊ: "100% καλύτερα στην Ευρώπη"

Μάσεϊ: "100% καλύτερα στην Ευρώπη"
Μάσεϊ

100% καλύτερη από ότι στις ΗΠΑ, είναι η ατμόσφαιρα, στα γήπεδα της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Τζερεμάια Μάσεϊ

" Λοιπόν, ένας από τους λόγους είναι ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων πήγαμε μακριά τον περασμένο χρόνο, αλλά είχα την αίσθηση ότι αφήσαμε κάποια δουλειά στη μέση που πρέπει να τελειώσουμε. Ήθελα να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που δεν φτάσαμε πέρυσι", είπε ο άσος του Άρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, στο "Αλεξάνδρειο": " Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους έμεινα. Έχουμε υπέροχους φιλάθλους κι εγώ έχω υπέροχους συμπαίκτες. Μοιάζει σαν οικογένεια ο Άρης και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής".

Όσον αφορά στα συστατικά που χρειάζονται για να γίνει κάποιος καλός παίκτης, είπε: " Βασικά, αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Απλά δεν πρέπει να τα παρατάς. Μερικοί μπορεί να αμφιβάλουν για σένα, αλλά εσύ πρέπει να δώσεις μάχη μέσα απ’ αυτό και ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι με το να είσαι σκληρός και αφοσιωμένος".

Αναφερόμενος στις... κάλτσες του και στα καρφώματα, ξεκαθάρισε: " Στην πραγματικότητα με τις ψηλές κάλτσες το ξεκίνησα πέρυσι. Ήθελα απλά να κάνω κάτι διαφορετικό. Τα καρφώματα έρχονται φυσιολογικά. Είναι ένα χάρισμα για το οποίο είμαι ευλογημένος. Ξεκίνησα όταν ήμουν 11 χρόνων και θέλω μόνο να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο".

Την απόλυτη συγκέντρωση χρειάζεται ένας παίκτης για να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, είπε ο "Τζέρι": " Βασικά πρέπει να πιάσεις αγωνιστικά ένα επίπεδο στο οποίο να αισθάνεσαι άνετα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα έχοντας αγωνιστεί σε μια μικρή πόλη τα τελευταία χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι έξω απ’ αυτό, να είσαι δηλαδή συγκεντρωμένος σε όλα για να μπορείς να είσαι επιτυχημένος στην Ευρωλίγκα".

Όσον αφορά στις διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, ο Μάσεϊ, ψηφίζει... δαγκωτό τη Γηραιά Ήπειρο: " Είναι πολύ διαφορετικά εδώ εν συγκρίσει με την Αμερική. Οι φίλαθλοι είναι περισσότερο μέσα στο παιχνίδι και η Ευρώπη είναι καλύτερο μέρος να παίζεις. Στην πατρίδα οι φίλαθλοι κάθονται άνετα, αλλά εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι όσο μπορούν. Είναι 100% καλύτερα εδώ".

Τέλος, παραδέχθηκε ότι προτιμάει την πρόκριση στον τελικό της Α1, από την παρουσία του Άρη στο Top-16: "Ερωτηθείς αν προτιμά να συμμετέχει στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος ή να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, ο Μάσεϊ δήλωσε: " Λοιπόν, το να φτάσουμε στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος είναι διπλά καλό, γιατί θα είμαστε και πάλι στην Ευρωλίγκα του χρόνου, κι έτσι θα πω ότι προτιμώ αυτό. Το να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, έχοντας προκριθεί ήδη στην Ευρωλίγκα θα ήταν μια μεγάλη τιμή για την ομάδα".











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ