Μάρκοβιτς: “Δυνατά στην άμυνα”

Ο ΚΑΟΔ ταξίδεψε τελικά πλήρης στην Αθήνα αφού ξεπεράστηκαν τα κρούσματα της γαστρεντερίτιδας για το ραντεβού του στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Πλήρης τελικά ο ΚΑΟΔ ταξίδεψε στην Αθήνα αφού ξεπεράστηκαν τα κρούσματα της γαστρεντερίτιδας για το ραντεβού του στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Συγκεκριμένα Ιωάννου, Ζάρας και Καλαϊτζίδης δεν είχανε δώσει το παρών στην χθεσινή προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» κάτι όμως που έγινε σήμερα στην τελευταία της προετοιμασίας.
Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ Nέναντ Μάρκοβιτς στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε: ” Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι την αδικεί η θέση της. Ο Ίκαρος έχει ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς με εμπειρία.
Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και συγκεντρωμένα στην επίθεση για να μείνουμε κοντά στο σκορ και να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Ελπίζω η βελτίωση της εικόνας μας να συνεχιστεί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”.
Κι όσο για τον Τζέισον Ρόου ο Αμερικανός υπό αμφισβήτηση γκαρντ της ομάδας της Δράμας δήλωσε: ” Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα.
Για να διεκδικήσουμε την νίκη θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40ʼ. Σιγά σιγά αφομοιώνουμε την φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια”.