ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Το παιχνίδι κρίθηκε στα σουτ τριών πόντων"

Μαρκόπουλος: "Το παιχνίδι κρίθηκε στα σουτ τριών πόντων"
Μαρκόπουλος

Ιδιαίτερη αναφορά στην ευστοχία των παικτών της Ρίγα από την γραμμή του τριπόντου έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος.

Το παιχνίδι με τη Ρίγα κρίθηκε στα συνεχόμενα τρίποντα που πέτυχαν οι παίκτες της λετονικής ομάδας σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμη για τον παράγοντα κούραση που πλέον δεν θα υφίσταται σε μεγάλο βαθμό.

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: " Ηταν δύσκολο ματς από δύο απόψεις. Η πρώτη είναι ότι η Ρίγα είναι γρήγορη ομάδα που έπρεπε να σταματήσουμε και η δεύτερη γιατί ήταν ένα αγχώδες ματς και όταν προηγήθηκε η Ρίγα αυτό μας δημιούργησε πρόσθετο άγχος και στρες. Μπορεί σχεδόν σε όλους τους τομείς να τα πήγαμε καλά, αλλά εκεί που δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε ήταν στα σουτ τριών πόντων".

Πρόσθεσε πως: " Το παιχνίδι νομίζω πως εκεί κρίθηκε. Πάντως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν. Υπήρχαν φάσεις που ήταν αμφισβητούμενες και έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές".

Σε ερώτηση για το αν ο αποκλεισμός ελαφρύνει την ομάδα από πλευράς κούρασης απάντησε: " Δεν νομίζω ότι υπήρξε κούραση, σίγουρα, όμως, οι παίκτες τώρα θα είναι πιο φρέσκοι. Βέβαια, όταν υπάρχει αυτή η ενέργεια των σερί αγώνων βοηθάει ώστε να βρίσκεται περισσότερο η ομάδα μεταξύ της".

Γκόρι: "Δεν κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε"

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Μάρκους Γκόρι, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ στα κρίσιμα σημεία του ματς με την Ρίγα δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αμερικανός είπε: " Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε πως η νίκη ήταν απαραίτητη. Δεν κάναμε το καλύτερο που θα μπορούσαμε, ήταν ένα παιχνίδι που οι παίκτες είχαν συνεχή επαφή. Αυτοί ήταν πολύ εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο. Μετά βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά το όλο θέμα ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα που εκεί δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών".

Για την κούραση που πλέον θα είναι μικρότερη δήλωσε: " Είναι θετικό ότι πλέον η ομάδα θα έχει πέντε ημέρες να ασχοληθεί με τον αντίπαλο και όχι δύο".

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον κόσμο ήταν πως:" Μπορούν οι φίλαθλοι να περιμένουν από εμάς να είμαστε από εδώ και πέρα πιο συγκεντρωμένοι και να παίζουμε και καλύτερα στην άμυνα. Σε αυτά τα δύο νομίζω ότι ο αποκλεισμός θα μας βοηθήσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ