ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θέλαμε τη διαφορά"

Μαρκόπουλος: "Θέλαμε τη διαφορά"
Μαρκόπουλος INTIME SPORTS

Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας χαρακτήρισε την Εστουντιάντες ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, που τόνισε ότι πλέον η σκέψη όλων είναι στο ματς με το Μαρούσι.

" Η Εστουντιάντες έχει βάθος στο ρόστερ της και παίκτες που παίζουνε με την ίδια ευχέρεια μακριά και κοντά στο καλάθι. Είναι πρόβλημα για μας να αντιμετωπίσουμε παίκτες ψηλούς που σουτάρουνε με ευχέρεια μακριά από το καλάθι", είπε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

" Επισημάναμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου στα αποδυτήρια αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η δουλειά μας γινότανε πιο αγχώδης με τα παιδιά να θέλανε και την νίκη και την διαφορά. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ".

" Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με το Μαρούσι και στην συνέχεια αυτό μέσα στην Ιταλία με την Μπενετόν. Σίγουρα όταν σουτάρεις ελεύθερες βολές πρέπει να τις βάζεις. Η Εστουντιάντες είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα με μας να κυνηγούσαμε μία μεγάλη διαφορά. Την θέλαμε και θέλαμε να μην κάναμε λάθη απέναντι στην ζώνη".

Από πλευράς παικτών, τοποθετήθηκε ο Τζάστιν Γκρέι: " Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός καταλαβαίνοντας ότι τον είχαμε ανάγκη. Θέλαμε την νίκη και την διαφορά που ήταν δύσκολο να την πάρουμε. Πλέον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία νίκη ακόμη και να προχωρήσουμε. Αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια και να προχωρήσουμε".

Ο προπονητής της Εστουντιάντες Λουίς Κασιμίρο δήλωσε: " Δεν πήγαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο ιδίως στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο καλύψαμε την διαφορά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα".

" Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε την Ροάν και όλα θα εξαρτηθούνε από το τι θα γίνει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενετόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ