ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Σύμφωνα με την λογική είμαστε σε καλό επίπεδο"

Μαρκόπουλος: "Σύμφωνα με την λογική είμαστε σε καλό επίπεδο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την βελτίωση της εικόνας του "Δικέφαλου", εφόσον συνεχίσουν να δείχνουν το καλό πρόσωπο που έδειξαν στο παιχνίδι με τον Ίκαρο.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ικαρο ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, λαμβάνοντας ως δεδομένο την εικόνα που είδε από τους παίκτες του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν μέτρησε μόνο η νίκη, αλλά κυρίως η απόδοση των παικτών του, που τον έκανε να χαμογελά.

Για το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ είπε ο Μαρκόπουλος: " Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο σύμφωνα με την λογική. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο σύνολο. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, φαίνονται πιασμένοι. Βέβαια, μετά από 20 ημέρες θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που υπάρχουν εντός και εκτός συνόρων".

Συνέχισε αναφερόμενος στην αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος: " Μια εβδομάδα πριν η μια μετά το θέμα είναι να λυθεί η κατάσταση ώστε να ξέρουν οι ομάδες τι πρέπει να προσφέρουν, να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Υπάρχει αβεβαιότητα αυτή την στιγμή και αυτό είναι άσχημο".

Τέλος, τόνισε για το "μοντάρισμα" του ΠΑΟΚ: " Ακόμη ψάχνουμε τους παίκτες μας, να δούμε τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να βάλεις την κάθε κίνηση που θέλεις στον κάθε παίκτη. Αυτή την στιγμή βλέπεις ορισμένα πράγματα που γίνονται ή δεν γίνονται και απλώς τα επισημάνεις".

Ντικούδης: "Αγωνιστήκαμε πολύ καλά"

Ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης τόνισε: " Ήταν μια εμφάνιση που μας αφήνει ικανοποιημένους. Τηρουμένων των αναλογιών, με βάση πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις και με δεδομένο πως παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας αγωνιστήκαμε πολύ καλά.

Είμαστε μια ομάδα που έχει ταλέντο, έχουμε αρκετές λύσεις κοντά στο καλάθι και είμαστε σύνολο που δεν πρέπει να παίζει μονοδιάστατα. Καλό είναι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια γιατί η διακοπή δεν μας κάνει καλό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ