ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Πρέπει να νικάμε κι όχι απλά να το λέμε"

Μαρκόπουλος: "Πρέπει να νικάμε κι όχι απλά να το λέμε"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο ΟΑΚΑ ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι δικό του, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να επισημαίνει μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Τι σχολίασε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Βρέθηκε στο +7 στα μισά της τέταρτης περιόδου, αλλά δεν κατάφερε να αποδράσει από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα. Είχε την ευκαιρία (δις) να πάρει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά απέτυχε. Ο ΠΑΟΚ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, "γκρεμίζοντας" ό,τι έχτιζε με κόπο για κάτι παραπάνω από 39 λεπτά.

Αποτέλεσμα η ήττα (70-69) από το "τριφύλλι" και η διεύρυνση του αρνητικού σερί που κρατά από το 1998 και τον θέλει να ηττάται κάθε φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η απογοήτευση του Σούλη Μαρκόπουλου από την τροπή που πήρε το παιχνίδι ήταν έκδηλη μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να συγχαίρει εξαρχής τους γηπεδούχους για τη νίκη και την πρόκρισή τους στο Top 16 της Euroleague, πριν πει ότι " είναι μία πολύ καλή ομάδα έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη όταν παίζει σαν Παναθηναϊκός. Θέλαμε σήμερα να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα", για να προσθέσει:

" Όταν σταμάτησε τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη συνέχεια".

Αναφερόμενος στο γεγονός πως η ομάδα του δεν σημείωσε εντός παιδιάς καλάθι στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα είπε: " Ό,τι και να πεις έτσι παίξαμε. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη, είναι πολλά θέματα, ενώ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ".

Ενώ σε ερώτηση για το αν έχει κλείσει η ψαλίδα με τους δύο "αιωνίους" ανέφερε πως " υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης οι δύο αυτές ομάδες βλέπουν διαφορετικά το πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο Μιλένκο Τέπιτς δήλωσε: " Νομίζω είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά έχουμε καταφέρει να χάσουμε πολλές φορές τέτοια παιχνίδια, στο τέλος του δρόμου ελπίζω να κάνουμε ένα σερί νικών και να κλείσουμε τη σεζόν καλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ